Aktiv Gældspleje - Privat

Er du er i tvivl om, hvornår det er bedst for dig at omlægge dine lån? Så kan det være en fordel at tilmelde sig Aktiv Gældspleje. Her overvåger vores uvildige rådgivere renteudviklingerne og holder  dig løbende opdateret, så vi sammen kan fastslå hvornår du bør overveje en låneomlægning. Vi oplever typisk at vores kunder sparer 10.000 - 100.000 kr, når timingen er rigtig.

Jesper Hansen

Jesper Hansen

Stifter og uvildig økonomisk rådgiver hos BoFinans

Få kontakt til en rådgiver

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op til en gratis og uforpligtende snak med en af vores rådgivere.

Du kan også ringe på 70 26 81 09 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til info@bofinans.dk,

Med Aktiv Gældspleje får du for kun 250 kr om måneden:

Du får en personlig analyse af dine lån

Vi analyserer dine lån og giver dig konkrete anbefalinger til, hvordan du kan forbedre din økonomi ved hjælp af en mulig låneomlægning.

Vi overvåger renterne og kurserne

Vores professionelle rådgivere holder øje med markedsudviklingerne, for at finde et godt tidspunkt for at omlægge dine lån.

Du bliver løbende opdateret

Vi giver dig løbende opdateringer om de vigtigste udviklinger, og du får anbefalinger til, hvornår du bør overveje en låneomlægning.

Det har været fantastisk at have en…

"Det har været fantastisk at have en uvildig rådgiver som har hjulpet os på bedste vis i forbindelse med skulle vi sælge vores hus og få et nyt eller skulle vi omlægge vores lån. BoFinans har været med fra start til slut Tak for at i findes ☺️"

Det komplekse lånemarked

Der er utallige muligheder for hvordan du kan sammensætte dine lån, og det er en god idé at få det sammensat på den helt rigtige måde. Du skal blandt andet vælge imellem forskellige kombinationer af rentevilkår, afdragsordninger, og løbetider. Ved at vælge den sammensætning der passer til dine behov, kan du tjene penge ved at spare penge. Det er dog svært at overskue alle mulighederne, hvis man ikke er ekspert på området. Det er vi heldigvis hos BoFinans, og vores 'økonomi nørder' kan hurtigt og nemt finde den sammensætning, som er perfekt for dig og din økonomi.

I Gode Hænder med BoFinans

Uvildig Rådgivning

100% Uvildig Rådgivning

Vi fokuserer udelukkende på dine interesser. Vi er nemlig fuldstændigt uafhængige af bankerne og realkreditinstitutterne.

Finanstilsynets Tilladelse

 Med vores rådgivning, er du bedre sikret. Vi kontrollerer jævnligt kvaliteten af vores rådgivning.

Afdelinger i hele landet

Du kan altid finde en lokal rådgiver nær dig, uanset om du er fra Hovedstaden, Sjælland, Fyn og Jylland.

Vil du vide mere om Aktiv Gældspleje?

Snak med en rådgiver

Spørgsmål & Svar

Hvad er uvildig rådgivning?

Hos BoFinans tilbyder vi udelukkende uvildig rådgivning om din økonomi. Men hvad går det egentlig ud på? Det går ud på, at den uvildige rådgiver er 100% uafhængig af andres interesser end dine. Det betyder at rådgiveren hverken er drevet af salgsprovisioner eller henvisningsbonusser, og at det udelukkende er hvad der er godt for dig og din økonomi, som betyder noget. Hvor bankrådgiveren arbejder for banken, så arbejder den uvildige rådgiver for dig. Netop derfor giver det mening, at den uvildige rådgiver alene går op i at tilbyde dig de bedst mulige løsninger på din økonomi.

Hvad koster Aktiv Gældspleje?

Et abonnement på Aktiv Gældspleje koster 250 kr. pr. måned for privatpersoner. Med i abonnementet får du en indledende personlig analyse af dit nuværende lån med konkrete anbefalinger til hvordan du kan styrke din økonomi. Derudover sidder et hold professionelle økonomer og overvåger markedsudviklingerne, for at finde de tidspunkter hvor en omlægning af dine lån vil gavne din økonomi. De giver dig løbende anbefalinger herom, og sender dig derudover også relevant markedsinformation 6-8 gange årligt. Når du ikke længere har brug for abonnementet, opsiges aftalen med senest 2 måneder til næste termin.

Omlægger BoFinans mine lån for mig?

Når du har fundet det rette tidspunkt for at omlægge dine lån, står BoFinans selvfølgelig også  klar til at hjælpe med den del af processen. Efter vi  har givet vores anbefaling til hvordan låneomlægningen bør se ud, er det op til dig, om du selv vil varetage omlægningen, eller om vi skal hjælpe dig med det. Hvis du gerne vil have vores hjælp, så tager vi snakken med banken og sørger for at omlægningen bliver ordnet som du gerne vil have det.

Kan det betale sig at få omlagt sine lån?

Det kan ikke altid betale sig at få omlagt sine lån, og det er derfor Aktiv Gældspleje kan være en fordel for din økonomi. Om en omlægning kan betale sig, kommer hovedsageligt an på to ting: din nuværende økonomi og lånemarkedets udvikling. Derudover kan dine planer og drømmer have ændret sig, hvilket også påvirker om du har det rigtige lån. Med Aktiv Gældspleje går vores rådgivere ind og analyserer din nuværende økonomi, og sammenligner den løbende med markedsudviklingerne, for at finde et tidspunkt hvor, f.eks., kursen eller renten er tilpas lavere end ved dit eget lån. På den måde kan du tjene penge ved at spare penge.