Roskilde

Din Uvildige Rådgiver

Hos BoFinans Roskilde er kunden altid i centrum, så som kunde kan du have tillid til, at vi tager din situation seriøst, og at vi behandler din sag med engagement og respekt.

Vi er altid 100% uvildige i vores rådgivning - vi arbejder KUN for dig.

Vi går aldrig ind i sager, hvor vi ikke er sikre på, at der er merværdi for dig - så giver vi hellere et par gratis gode råd med på vejen. Vores succes er betinget af, at du får økonomiske gevinster, overblik og ro omkring din økonomi.

Som del af BoFinans-gruppen har vi adgang til at rådgive og servicere dig omkring styrkelse af alle facetter i din økonomi som privat person. Er du erhvervsdrivende, har vi også stærke programmer til optimering af din virksomheds drift og balance.

Kontakt

Jernbanegade 23B
4000 Roskilde

E-mail:  lb@bofinans.dk
Telefon: 28 74 86 02

Kontortider:
Man-fredag: 8.30 - 16.30

Kontakt mig

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kontakt mig

Lene Bjerring | Indehaver og økonomisk rådgiver
Tlf. 28 74 86 02 | lb@bofinans.dk

Jeg er bankuddannet og har arbejdet med privat- og erhvervskunder igennem mere end 20 år.

Som indehaver af  BoFinans Roskilde tilbyder jeg 100% uvildig rådgivning som kunde og du vil få min fulde opmærksomhed og et stærkt engagement.

Få 1 times gratis rådgivning - Helt uforpligtende

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan BoFinans kan hjælpe dig med dine økonomiske overvejelser, så udfyld denne kontaktformular og bliv kontaktet af Lene. Så kan vi sammen gennemgå mulighederne for din økonomi. Det er helt uforpligtigende at kontakte os, og den første snak koster ikke noget. Vi tager først betaling for dit rådgivningsforløb, hvis vi bliver enige om den rette strategi for din økonomi.

Få kontakt til Lene

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op af Lene hurtigst muligt.

Du kan også ringe på 28 74 86 02 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til lb@bofinans.dk