Privat

Privatkunde

Der er mange muligheder at tage stilling til, når man skal forvalte sin privatøkonomi. Det kan derfor være uoverskueligt at skabe overblik over, hvordan de forskellige muligheder påvirker ens økonomi. En låneberegner kan give en overordnet idé om din økonomiske situation, men den er hverken faktabaseret, eller tager højde for alle de vigtige variabler der kan påvirke dine økonomiske beslutninger. Hos BoFinans hjælper vores uvildige rådgivere dig med at samle den nødvendige viden og skræddersy en gunstig strategi, som er specifikt tilpasset dine behov. På den måde er du godt udrustet til at varetage din egen økonomi.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med følgende:

Økonomitjek

Vidste du godt, at der kan være penge at sparre ved at gå din egen økonomi igennem? Der findes nemlig et væld af muligheder for hvordan din økonomi kan være sat sammen, og det er ikke dem alle sammen som passer lige godt til din situation.

Køberrådgivning

Bare fordi din bank har sagt nej, er det ikke ensbetydende med at boligdrømmen er gået i vasken. Du har nemlig andre muligheder, og det er en rigtig god idé at få andre øjne på, til at finde den bedste løsning til dig.

Gældsrådgivning

'Gæld' er for mange et farligt ord. Men det behøver ikke være sådan, så længe man er bevidst om, hvad de forskellige lån betyder for ens økonomi. Det er dog ikke altid lige nemt at skabe overblik over det store hav af valgmuligheder.

Nedsparringslån

Kunne du, som så mange andre, også godt tænke dig at forsøde tilværelsen en smule? Så skulle du måske overveje at 'spise' mursten. Bare rolig - Det kræver ikke en kostomlægning.

Variabelforrentet Lån

Skal du vælge et F1, F3, F5, eller måske et F10 lån? Hvis du heller ikke er helt sikker på, hvad det betyder - så er du ikke alene. Det vigtigste er bare, at du ved der findes forskellige typer flexlån, som alle påvirker din økonomi forskelligt.

Fastforrentet Lån

Søger du et pålideligt, sikkert og trygt forhold til din gæld? I så fald, er et fastforrentet lån nok det bedste match til dig. Så slipper du nemlig for den turbulens, obligationsmarkedet ind i mellem skaber for din økonomi.