BoFinans Privat

ØkonomiTjek

Vidste du godt, at der kan være penge at sparre ved at gå din egen økonomi igennem? Der findes nemlig et væld af muligheder for hvordan din økonomi kan være sat sammen, og det er ikke dem alle sammen som passer lige godt til din situation.

Køberrådgivning

Bare fordi din bank har sagt nej, er det ikke ensbetydende med at boligdrømmen er gået i vasken. Du har nemlig andre muligheder, og det er en rigtig god idé at få andre øjne på, til at finde den bedste løsning til dig.

Investering

Med BoFinans får du en personlig investeringsrådgiver tilknyttet, som står til rådighed, når du har brug for det. Din personlige investeringsrådgiver er ekspert i dine muligheder, og kan guide dig igennem din investering.

Pensionsrådgivning

Jo før i livet man begynder at overveje sin pension, jo bedre. Men selvom man i sin tid har startet en god pensionsordning, er det ikke ensbetydende med, at den pensionsordning stadigvæk er den bedste for dig i dag.

Omlægning af lån

For mange boligejere, sluger boliglånet en stor portion af det månedlige budget. Netop derfor er det en god idé at løbende vurdere, om dine boliglån er sammensat, så det gavner din økonomi mest muligt. Der kan nemlig være mange penge at spare.

Aktiv Gældspleje

Er du er i tvivl om, hvornår det er bedst for dig at omlægge dine lån? Så lad vores uvildige rådgivere overvåge renteudviklingerne og holder  dig løbende opdateret, så vi sammen kan fastslå hvornår du bør overveje en låneomlægning

Få 1 times gratis rådgivning - Helt uforpligtende

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vores kyndige rådgivere kan hjælpe dig med dine økonomiske overvejelser, så udfyld denne kontaktformular. Vi finder den rådgiver som bedst matcher din situation. Så kan I sammen gennemgå mulighederne for din økonomi. Det er helt uforpligtigende at kontakte os, og den første snak koster ikke noget. Vi tager først betaling for dit rådgivningsforløb, hvis vi bliver enige om den rette strategi for din økonomi.

Få kontakt til en rådgiver

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op af en rådgiver hurtigst muligt.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Du kan også ringe på 70 26 81 09 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til info@bofinans.dk