ØkonomiTjek - Få mere ud af din økonomi

Ville det ikke være skønt, hvis man på magisk vis kunne finde flere penge i sin økonomi? Det kan du måske også med vores ØkonomiTjek. Vi gennemgår nøje alle dine udgifter og gældsposter og finder de steder, hvor der ligger uudnyttede muligheder. Det giver dig flere penge til de ting, der er vigtige for dig.

Jesper Hansen

Jesper Hansen

Stifter og uvildig økonomisk rådgiver hos BoFinans

Få kontakt til en rådgiver

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op til en gratis og uforpligtende snak med en af vores rådgivere.

Du kan også ringe på 70 26 81 09 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til info@bofinans.dk,

100% uvildig rådgivning

100% Uvildig Rådgivning

Vi er uafhængige af bankernes interesser. Derfor har vores rådgivere fokus på dine interesser.

godkendt af finanstilsynet

Finanstilsynets tilladelse

Kvaliteten af din rådgivning er sikret, da vi lever op til Finanstilsynets krav og regler.

Afdelinger i hele landet

Lokale Rådgivere

Du kan altid finde en rådgiver nær dig i København, Sjælland, Fyn og Jylland.

No Cure - No Pay

No Cure - No Pay

Finder vi ikke en rentabel løsning for dig og din økonomi, får du rådgivningen kvit og frit.

Yderst tilfreds med...

"Yderst tilfreds med vores støtte fra bofinans. Vi var aldrig kommet i mål med vores drømme, uden deres ekspertise."
- Nana

Vi har benyttet BoFinans…

"Vi har benyttet BoFinans og været meget tilfredse. Alle vores spørgsmål har der været svar på. i køb/salg af hus processen, er vi blevet ført igennem meget smidigt."
- Sara

Fandt månedlig besparelse på 4.000 kr

Andreas syntes det var svært at finde hoved og hale i bidragssatser og lånekurser. Derfor fik han hjælp af BoFinans, som fandt en månedlig besparelse på 4.000 kr i hans økonomi.

Skal vi se, om vi kan gøre det samme for dig? Kontakt os for uforpligtende snak om, hvad et ØkonomiTjek hos BoFinans kan gøre for dig og din økonomi.

Det får du ud af et ØkonomiTjek

Få lagt en klar strategi

Vi lægger en forståelig strategi, som strukturerer din økonomi og styrker din økonomis potentiale. Det giver giver dig økonomisk overskud, tryghed og ro i din hverdag.

Find skjulte besparelser

Vi går din økonomi grundigt igennem og finder de skjulte besparelser, der ligger gemt. Vores kunder oplever typisk at finde 2.500 - 7.000 kr ekstra om måneden gennem vores ØkonomiTjek

ØkonomiTjek

Vi kan alle have brug for hjælp til...

  • …styringen af den daglige økonomi.
  • …hånderingen af sine ønsker og muligheder.
  • … hvad der er ’nødvendigt’ og ’rart’ at have.
  • …at få gode råd til reduktion af omkostninger.
  • … hvordan man får optimeret sin økonomi.

Alt dette kommer vi omkring med et ØkonomiTjek

Vil du høre mere om ØkonomiTjek?

Snak med en rådgiver

Spørgsmål & Svar

Hvad er uvildig rådgivning?

Hos BoFinans har vi udelukkende uvildige økonomiske rådgivere. Men hvad betyder det egentligt? En uvildig rådgiver er uafhængig og upåvirket af andres og egne interesser. Det betyder, at det udelukkende er dine interesser, der er fokus på. En uvildig rådgiver er hverken drevet af salgsprovisioner eller henvisningsbonusser, og har derfor ingen interesser i klemme. Netop derfor giver det mening, at den uvildige rådgiver alene går op i at give dig den bedst mulige rådgivning.

Hvad koster et ØkonomiTjek?

Prisen på et økonomitjek kommer an på den enkelte sags omfang. Dog vil det altid være en god investering for dig, da vi arbejder ud fra 'no cure - no pay' princippet. Det betyder, at du får rådgivningen kvit og frit, hvis vi ikke kan finde en fordelagtig løsning for din økonomi. Derfor har du intet at miste. For at finde ud af, hvad et ØkonomiTjek kan spare din økonomi, er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere.

 

Hjælper i mig med at lægge budget?

Gennem et ØkonomiTjek med BoFinans kigger vi på alle dine økonomiske poster og ser, hvor vi kan justere lidt, for at finde lidt mere råderum, til det du står og mangler. Vi hjælper dig derved med en let og overskelig budgetlægning, som  som samtidig er realistisk. Det er derfor en løsning som både giver ro i kroppen lige nu og her, men som også giver mening på langt sigt.

Hvordan foregår et ØkonomiTjek?

Et ØkonomiTjek med BoFinans foregår i tre trin: Først beder vi dig sende os relevante informationer om din økonomi, så vi kan regne på dem og skabe et overblik over dine økonomiske muligheder. Herefter mødes vi, og vi gennemgår vores forslag til en fremtidig strategi som giver mening for din økonomi. Det er op til dig, om det tredje trin går ud på at du selv implementerer de foreslåede ændringer, eller om du gerne vil have vores hjælp til det.