Aktiv Gældspleje - Andelsboligforeninger

Er I er i tvivl om, hvornår det er bedst for jeres andelsboligforening at få omlagt sine lån? Så kan det være en fordel at tilmelde jer Aktiv Gældspleje. Her overvåger vores uvildige rådgivere renteudviklingerne og holder løbende foreningen opdateret, så vi sammen kan fastslå, hvornår I bør overveje en låneomlægning. Vi oplever typisk at vores andelsboligforeningskunder sparer 50.000 - 500.000 kr, når timingen er rigtig.

Jesper Hansen

Jesper Hansen

Stifter og uvildig økonomisk rådgiver hos BoFinans

Snak med en rådgiver om Aktiv Gældspleje

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op til en gratis og uforpligtende snak med en af vores rådgivere.

Du kan også ringe på 70 26 81 09 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til info@bofinans.dk,

I får en personlig analyse af jeres lån

Vi analyserer jeres lån, og I får konkrete anbefalinger til, hvordan en låneomlægning kan forbedre foreningens økonomi.

Vi overvåger markedsudviklingerne

Vores professionelle rådgivere holder øje med kurs-, rente-, og bidragsudvklingerne, for at finde det rigtige tidspunkt for jeres låneomlægning.

I får løbende opdateringer

Vi holder jer løbende opdateret om de vigtigste udviklinger, og I får anbefalinger til, hvornår foreningen bør overveje en låneomlægning.

Føl jer trygge med BoFinans i ryggen

For at kunne identificere jeres optimeringsmuligheder, har I brug for at danne jer et fuldt overblik over jeres nuværende økonomiske position. Når vi taler om andelsboligforninger, er der ofte store beløb involveret, og derved også store mulige besparelser. Som bestyrelse i en andelsboligforening står man med et stort ansvar for foreningens økonomiske velstand. Netop derfor kan det være rart at dække sig bedst muligt ind med en uvildig rådgivers ekspertise.

Vi sørger for at forklare jeres økonomiske optimeringsmuligheder på en grundig og forståelig måde, så bestyrelsen har den bedst mulige baggrund for at træffe de rette valg og beslutninger for jeres forening. Valg og beslutninger, der i sidste ende giver jer betydelige kontante gevinster og besparelser.

Kontakt os for at høre mere om jeres fordele med et professionelt og grundigt tjek af din økonomi.

Vidste du...

... at bidragssatsen på foreningens lån rent faktisk er til forhandling? Det betyder at I kan forhandle jer til et betydeligt billigere lån, især med BoFinans ekspertise i ryggen. Vi ved præcis hvad der skal til for at få den bedst mulige bidragssats på jeres lån.

Kundehistorier

Ovenpå finanskrisen i 2008 kom A/B Frydendal i økonomisk knibe. Deres udvej blev at kontakte BoFinans, hvilket viste sig at være særdeles fordelagtigt for dem. Hør historien om, hvordan vi blandt andet hjalp foreningen med at spare 160.000 årligt - Alene ved at forhandle bidragssatsen på deres lån på det rigtige tidspunkt.

Læs mere

Uvildig Rådgivning

100% Uvildig Rådgivning

Vi fokuserer udelukkende på jeres interesser. Vi er nemlig komplet uafhængige af banken og realkreditinstituttet.

Finanstilsynets Tilladelse

 Vi kontrollerer jævnligt kvaliteten af vores rådgivning. Derfor er jeres forening bedre sikret med vores rådgivning.

Afdelinger i hele landet

Vi har afdelinger omkring Hovedstaden, Sjælland, Fyn og Jylland. Derfor kan I altid finde en rådgiver i jeres nærområde.

Det komplekse lånemarked

 

Der er utallige muligheder for, hvordan foreningen kan sammensætte sine lån, og det er en god idé at få dem sammensat på den helt rigtige måde. Det kan dog være rigtig svært selv at navigere rundt i. Man skal bl.a. have overblik over forskellige kombinationer af løbetider, afdragsordninger og rentevilkår. Ved at vælge den sammensætning der passer til jeres forenings behov, kan I tjene penge ved at spare penge.  Det har vi heldigvis styr på hos BoFinans, og vores 'økonomi nørder' kan hurtigt og nemt finde den sammensætning, som er perfekt for jeres økonomi.

Spørgsmål & Svar

Hvad er uvildig rådgivning?

Uvildig rådgivning betyder, at rådgiveren er 100% uafhængig af andres interesser end jeres. Vores rådgivere er derfor hverken er drevet af salgsprovisioner eller henvisningsbonusser, og det er kun det der er godt for jeres forening, som betyder noget. Netop derfor giver det mening, at i trygt kan stole på, at vores uvildige rådgivere tilbyder jer de bedst mulige løsninger, på tværs af markedet, til jeres andelsboligforenings økonomi.

Kan det betale sig at få omlagt foreningens lån?

Det kan ikke altid betale sig at få omlagt sine lån, og det er derfor Aktiv Gældspleje kan være en fordel for jeres forenings økonomi. Om en omlægning kan betale sig, kommer hovedsageligt an på to ting: jeres nuværende økonomi og lånemarkedets udvikling. Det er derfor vigtigt at finde et tidspunkt, hvor markedets lånevilkår er mere gunstige end vilkårene på jeres eksisterende lån.

Omlægger BoFinans virksomhedens lån for os?

Når vi sammen har fundet det rette tidspunkt for jer at omlægge foreningens lån, står BoFinans selvfølgelig også  klar til at hjælpe med den del af processen. Efter vi  har givet vores anbefaling til, hvordan låneomlægningen bør se ud, så tilbyder vi at tage snakken med banken for at forhandle et godt tilbud på plads og sørge for at omlægningen bliver ordnet, som I gerne vil have det.

Hvad koster Aktiv Gældspleje?

Den månedlige ydelse på Aktiv Gældspleje for andelsboligforeninger varierer alt efter omfanget af foreningens lån. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud og en snak om, hvad BoFinans kan gøre for jeres forening. Når I ikke længere har brug for abonnementet, opsiges aftalen senest to måneder før kvartalets udgang.

Vil I vide mere om Aktiv Gældspleje?

Snak med en rådgiver