Ledige Stillinger

Find drømmejobbet hos BoFinans

BoFinans er et landsdækkende franchisekoncept med et kommercielt og strategisk hovedkontor placeret i Roskilde. I dag består BoFinans af 14 afdelinger af professionelle rådgivere og gode kollegaer. Vi er i vækst, og søger derfor løbende flere til vores forskellige teams.

Ser du en job mulighed, der ikke er listet nedenfor, så kontakt os.

Kontakt

BoFinans Danmark
Jernbanegade 23b
4000 Roskilde

Telefon: 70 26 81 09
E-mail: job@bofinans.dk

Ledige Stillinger

Stilling: Økonomisk Rådgiver

BoFinans v. Charlote Bohnsen & Palle Jensen søger uvildig økonomisk rådgiver til deres kontorer på Sjælland og i København

Læs mere

Stilling: Franchisetager

BoFinans Danmark søger altid franchisetagere til at udvide vores koncept og åbne nye afdelinger i hele Danmark.

Læs mere

Er stillingen ikke allerede oprettet?

Vi ansætter løbende flere deltids-og fuldtidsmedarbejdere i de forskellige afdelinger, og derfor tager vi hellere end gerne imod umotiverede ansøgninger - også gerne til et job vi ikke har listet her. 

Vi kigger på hvad du laver, vil og drømmer om jobmæssigt. Vi begrænser os ikke i vores search, hvis du er den rigtige og kemien passer. Ej heller er vi begrænset omkring hvor i Danmark, du bor. 

Typiske baggrunde vi taler med, er indenfor (men ikke begrænset til): bank, finansielle institutioner, offentlige institutioner, forsikring (både erhverv og privat), pension (også kombineret med forsikring), formue/kapital, ejendomsmæglere, leasing. Igen - vi er ikke begrænset af baggrund, hvis DU er den rigtige... 

Hvis du er nysgerrig eller i tvivl om du har det faglige - så kontakt os hellere end at lade være.