Ledige Stillinger

Find drømmejobbet hos BoFinans

BoFinans er et landsdækkende franchisekoncept med et kommercielt og strategisk hovedkontor placeret i Roskilde. I dag består BoFinans af 14 afdelinger af professionelle rådgivere og gode kollegaer. Vi er i vækst, og søger derfor løbende flere til vores forskellige teams.

Ser du en job mulighed, der ikke er listet nedenfor, så kontakt os.

Kontakt

BoFinans Danmark
Jernbanegade 23b
4000 Roskilde

Telefon: 70 26 81 09
E-mail: job@bofinans.dk

Ledige Stillinger

Stilling: Økonomisk Rådgiver i Fredericia

BoFinans søger en uvildig økonomisk rådgiver til vores nyeste afdeling i Fredericia. Her er der rig mulighed for at udvikle dit eget potentiale.

Du vil blive en del af en nyopstartet afdeling, og vil derfor få muligheden for selv at præge fremtiden for din arbejdsplads. Derudover får du også muligheden for at sparre med kollegaer fra vores mange andre kontorer, for at finde de bedste løsninger for dine kunder.

Læs mere

Er stillingen ikke allerede oprettet?

Vi ansætter løbende flere deltids-og fuldtidsmedarbejdere i de forskellige afdelinger, og derfor tager vi hellere end gerne imod umotiverede ansøgninger - også gerne til et job vi ikke har listet her. 

Vi kigger på hvad du laver, vil og drømmer om jobmæssigt. Vi begrænser os ikke i vores search, hvis du er den rigtige og kemien passer. Ej heller er vi begrænset omkring hvor i Danmark, du bor. 

Typiske baggrunde vi taler med, er indenfor (men ikke begrænset til): bank, finansielle institutioner, offentlige institutioner, forsikring (både erhverv og privat), pension (også kombineret med forsikring), formue/kapital, ejendomsmæglere, leasing. Igen - vi er ikke begrænset af baggrund, hvis DU er den rigtige... 

Hvis du er nysgerrig eller i tvivl om du har det faglige - så kontakt os hellere end at lade være.

Kontakt

BoFinans Danmark
Jernbanegade 23b
4000 Roskilde

Telefon: 70 26 81 09
E-mail: job@bofinans.dk

Få 1 times gratis rådgivning - Helt uforpligtende

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vores kyndige rådgivere kan hjælpe dig med dine økonomiske overvejelser, så udfyld denne kontaktformular. Vi finder den rådgiver som bedst matcher din situation. Så kan I sammen gennemgå mulighederne for din økonomi. Det er helt uforpligtigende at kontakte os, og den første snak koster ikke noget. Vi tager først betaling for dit rådgivningsforløb, hvis vi bliver enige om den rette strategi for din økonomi.

Få kontakt til en rådgiver

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op af en rådgiver hurtigst muligt.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Du kan også ringe på 70 26 81 09 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til info@bofinans.dk,