Find dit drømmejob 

BoFinans er et landsdækkende franchisekoncept med et kommercielt og strategisk hovedkontor placeret i Roskilde. I dag består BoFinans af 12 afdelinger af professionelle rådgivere og gode kollegaer. Vi er i vækst, og søger derfor løbende flere til vores forskellige teams. Ser du en job mulighed, der ikke er listet nedenfor, så kontakt os.

Uvildig rådgivning er et voksende fænomen. Og at kunne yde en service, hvor man assisterer personer, virksomheder og kommuner med at tjene penge ved at spare penge er BoFinans' DNA. Et DNA, der bygger på 100% uvildig rådgivning med kunden i fokus og tankegangen "hvad ville vi gøre, hvis vi var i den givne situation". 

Ledige stillinger 

- Franchisetager

Er stillingen ikke allerede oprettet?

BoFinans - hvad er din drømVi ansætter løbende flere deltids-og fuldtidsmedarbejdere i de forskellige afdelinger, og derfor tager vi hellere end gerne imod umotiverede ansøgninger - også gerne til et job vi ikke har listet her. 

Vi kigger på hvad du laver, vil og drømmer om jobmæssigt. Vi begrænser os ikke i vores search, hvis du er den rigtige og kemien passer. Ej heller er vi begrænset omkring hvor i Danmark, du bor. 

Typiske baggrunde vi taler med, er indenfor (men ikke begrænset til): bank, finansielle institutioner, offentlige institutioner, forsikring (både erhverv og privat), pension (også kombineret med forsikring), formue/kapital, ejendomsmæglere, leasing. Igen - vi er ikke begrænset af baggrund, hvis DU er den rigtige... 

Hvis du er nysgerrig eller i tvivl om du har det faglige - så kontakt os hellere end at lade være, på nedenstående kontaktoplysninger 

Kontakt os 

Skriv til os hos BoFinans Danmark på: info@bofinans.dk eller ring på tlf. 70 26 81 09. Alternativt udfyld “Kontakt os her” formularen i bunden af siden, og så kontakter vi dig. 

Derefter tager vi en uformel snak og mødes for at se, om kemien og drømmene passer.