Aktiv Gældpleje - Erhverv

Er I usikre på, hvornår jeres virksomhed kan drage nytte af en omlægning af jeres lån? Så kan BoFinans hjælpe med at give jer det fulde billede, så I har et bedre fagligt grundlag at træffe jeres beslutninger på. Med Aktiv Gældspleje, opdaterer vores uvildige rådgivere jer kontinuerligt om diverse kurs- og renteudviklinger. Så kan vi sammen fastslå, hvornår en potentiel omlægning af virksomhedens lån er til gavn for jer. Vi overvåger hele markedet, og vi har overblikket over alle realkreditinstitutters ydelser og muligheder.

Hvad er jeres fordele med Aktiv Gældspleje?

Som abonnent på BoFinans Aktiv Gældspleje, får I en service der er målrettet mod at give jeres virksomhed fordelagtige resultater ved en potentiel omlægning af virksomhedens lån. Med vores rådgiveres erfaring og ekspertise, får I råd og vejledning fra et kompetent team af uvildige rådgivere der samtidighed også ved hvad bidragssatsen bør ligge på.

Det betyder, at I som virksomhed er garanteret en objektiv rådgivningsprocess som udelukkende varetager jeres interesser - uafhængigt af diverse pengeinstitutter. Udover de økonomiske besparelser, kan virksomheden også spare både tid og bekymring. BoFinans holder nemlig øje med hele markedets udvikling og give rådgivning der er rettet mod at give jer gunstige vilkår på jeres erhvervslån, på tværs af alle realkredit udbydere. I kan derved støtte jer op ad vores fagkompetence, og føle jer trygge ved de beslutninger I tager vedrørende virksomhedens lån.

Aktiv gældspleje

Abonnér på Aktiv Gældspleje for din virksomhed

Den månedlige ydelse på Aktiv Gældspleje for erhverv varierer alt efter omfanget af virksomhedens lån. Kontakt os via formularen i bunden af siden for at få et uforpligtigende tilbud og en snak om hvad BoFinans kan gøre for jeres virksomhed. Når I ikke længere har brug for abonnementet, opsiges aftalen to måneder før kvartalets udgang.

Med Aktiv Gældspleje Erhverv får i:

  • En opstartsanalyse af virksomhedens nuværende erhvervslån med konkrete anbefalinger og rentable løsninger.
  • Et hold professionelle økonomer, som overvåger kursen og renten på jeres lån.
  • Tilsendt relevant markedsinformation 6-8 gange årligt.
  • Kontinuerlige anbefalinger til omlægning af forskellige typer lån alt efter risiko profil. Det kan f.eks. være fastforrentede 10, 15, 20 eller 30-årige lån, eller FlexLån®. Du får også anbefalinger til hvilken bidragssats, der er rimelig for din virksomhed.
  • Muligheden for at lade BoFinans assistere i dialogen med bank og realkredit til selve omlægningen af lån.
  • Sparring omkring bidragssatsen - Vi ved hvad der er markedskonform, og vi kan vurdere hvad den bør være for jeres lån.
  • Sikring af friværdien i virksomhedens erhvervsejendomme.