Aktiv Gældspleje - Erhverv

Er du er i tvivl om, hvornår det er bedst for din virksomhed at få omlagt sine lån? Så kan det være en fordel at tilmelde sig Aktiv Gældspleje. Her overvåger vores uvildige rådgivere renteudviklingerne og holder løbende virksomheden opdateret, så vi sammen kan fastslå hvornår I bør overveje en låneomlægning. Vi oplever typisk at vores erhvervskunder sparer 10.000 - 100.000 kr, når timingen er rigtig.

Jesper Hansen

Jesper Hansen

Stifter og uvildig økonomisk rådgiver hos BoFinans

Ja tak! Jeg vil gerne snakke med en rådgiver om Aktiv Gældspleje.

Du kan også ringe på 70 26 81 09 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til info@BoFinans.dk,

I får en personlig analyse af jeres lån

Vi analyserer jeres lån og giver jer konkrete anbefalinger til, hvordan I kan forbedre virksomhedens økonomi ved en låneomlægning.

Vi overvåger renterne og kurserne

Vores professionelle rådgivere holder øje med markedsudviklingerne, for at finde et godt tidspunkt for at omlægge virksomhedens lån.

I bliver løbende opdateret

Vi giver jer løbende opdateringer om de vigtigste udviklinger, og I får anbefalinger til, hvornår virksomheden bør overveje en låneomlægning.

Super God Deal

"Super god deal - Bedste økonomiske hjælp jeg nogensinde har fået!"
- Emilie

Investeringen er hurtigt tjent hjem

"Investeringen er hurtigt tjent hjem. Flere penge til os og færre penge til Banken."
- Christian

Det komplekse lånemarked

Der er utallige muligheder for hvordan virksomheden kan sammensætte sine lån, og det er en god idé at få dem sammensat på den helt rigtige måde. I skal blandt andet vælge imellem forskellige kombinationer af løbetider, afdragsordninger og rentevilkår.. Ved at vælge den sammensætning der passer til jeres virksomheds behov, kan I tjene penge ved at spare penge. Det er dog svært selv at overskue alle mulighederne, hvis man ikke er ekspert på området. Det er vi heldigvis hos BoFinans Erhverv, og vores 'økonomi nørder' kan hurtigt og nemt finde den sammensætning, som er perfekt for jeres virksomheds økonomi

Uvildig Rådgivning

100% Uvildig Rådgivning

Vi fokuserer udelukkende på jeres interesser. Vi er nemlig komplet uafhængige af bankerne og realkreditinstitutterne.

Finanstilsynets Tilladelse

 Med vores rådgivning, er jeres virksomhed bedre sikret. Vi kontrollerer jævnligt kvaliteten af vores rådgivning.

Afdelinger i hele landet

I kan altid finde en lokal rådgiver nær jeres virksomhed, uanset om I er beliggende i Hovedstaden, Sjælland, Fyn og Jylland.

Vil I vide mere om Aktiv Gældspleje?

Snak med en rådgiver

Spørgsmål & Svar

Hvad er uvildig rådgivning?

Hos BoFinans Erhverv tilbyder vi udelukkende uvildig rådgivning af jeres virksomheds økonomi. Det går ud på, at den uvildige rådgiver er 100% uafhængig af andres interesser end jeres. Det betyder at rådgiveren hverken er drevet af salgsprovisioner eller henvisningsbonusser, og at det udelukkende er hvad der er godt for jeres virksomhed, som betyder noget. Hvor bankrådgiveren arbejder for banken, så arbejder den uvildige rådgiver for jer. Netop derfor giver det mening, at den uvildige rådgiver alene går op i at tilbyde jer de bedst mulige løsninger på virksomhedens økonomi.

Kan det betale sig at få omlagt virksomhedens lån?

Det kan ikke altid betale sig at få omlagt sine lån, og det er derfor Aktiv Gældspleje kan være en fordel for jeres virksomheds økonomi. Om en omlægning kan betale sig, kommer hovedsageligt an på to ting: jeres nuværende økonomi og lånemarkedets udvikling. Derudover kan jeres planer og drømme for virksomheden have ændret sig, hvilket også påvirker om I har det rigtige lån. Med Aktiv Gældspleje går vores rådgivere ind og analyserer jeres nuværende økonomi, og sammenligner den løbende med markedsudviklingerne, for at finde et tidspunkt hvor, f.eks., kursen eller renten er tilpas lavere end ved jeres eget lån. På den måde kan I tjene penge ved at spare penge.

Omlægger BoFinans Erhverv virksomhedens lån for os?

Når vi sammen har fundet det rette tidspunkt for jer at omlægge virksomhedens lån, står BoFinans Erhverv selvfølgelig også  klar til at hjælpe med den del af processen. Efter vi  har givet vores anbefaling til, hvordan låneomlægningen bør se ud, så tilbyder vi at tage snakken med banken for at forhandle et godt tilbud på plads og sørge for at omlægningen bliver ordnet, som I gerne vil have det.

 

 

 

Hvad koster Aktiv Gældspleje?

Den månedlige ydelse på Aktiv Gældspleje for erhverv varierer alt efter omfanget af virksomhedens lån. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud og en snak om hvad BoFinans Erhverv kan gøre for jeres virksomhed. Når I ikke længere har brug for abonnementet, opsiges aftalen senest to måneder før kvartalets udgang.