Andelsboligforeninger

Andelsboligforeninger

Uanset om man overvejer at købe en andelsbolig, eller om man sidder som medlem i en andelsboligforening, er der mange komplekse beslutninger som skal træffes. Når man skal købe en andelsbolig, er situationen lidt anderledes, end hvis man køber en ejerbolig, da man reelt set ikke har ejerskab over boligen. Det gør processen lidt mere kompleks, og det ændrer også på, hvordan man kan få lov til at finansiere sin nye bolig. Andelsboligforeninger står ligesådan også i en kompleks situation, da der er mange regler og komponenter at skulle navigere rundt i. Her på siden kan man gøre sig selv lidt klogere på sin situation, og er der brug for yderligere hjælp, så står vores team af dygtige, uvildige rådgivere til rådighed.

Vi kan bl.a. hjælpe med følgende:

Køb af andelsbolig

Der skal fart på beslutningerne, når man står overfor et muligt køb af en andelsbolig - der er nemlig ofte mange om buddet. Dog er det samtidig også vigtigt at tage en dyb indånding og sørge for, at man har læst ordentligt op på lektien. Ellers kan man risikere at stå i en uheldig situation, med ubehagelige overraskelser.

Forening og bestyrelse

De økonomiske forhold i en andelsboligforening er en kompleks verden at navigere rundt i. Det er en krævende opgave at være involveret i foreningens økonomiske beslutninger, netop fordi der er brug for at holde hovedet koldt og skabe et grundigt overblik over foreningens muligheder.

Renovering og ombygning

Ideerne og lysten til istandsættelse kan være drevet af mange behov: modernisering med elevatorer eller solrige altaner; nyt tag eller facade renovering; ny hyggelig gård med legeplads etc. Fælles for dem alle er, at det kan være svært at gennemskue den bedste måde for foreningen at finansiere projektet på

Kundehistorier

Vil du gerne høre mere om hvordan BoFinans har hjulpet andre andelsboliger? Her kan du blandt andet læse om, hvordan Andelsboligforeningen Vester 2006 fandt en årlig besparelse på 110.000 kr. efter at have modtaget finansiel rådgivning fra BoFinans.