Andelsboligforeninger

I en andelsboligforening er der mange komplekse beslutninger som skal træffes. Der er mange regler og komponenter at skulle navigere rundt i. Her på siden kan I gøre jer selv lidt klogere på jeres situation, og er der brug for yderligere hjælp, så står vores team af dygtige, uvildige rådgivere til rådighed.

Vi kan bl.a. hjælpe med følgende:

Forening og bestyrelse

De økonomiske forhold i en andelsboligforening er en kompleks verden at navigere rundt i. Det er en krævende opgave at være involveret i foreningens økonomiske beslutninger, netop fordi der er brug for at holde hovedet koldt og skabe et grundigt overblik over foreningens muligheder.

Renovering og ombygning

Ideerne og lysten til istandsættelse kan være drevet af mange behov: modernisering med elevatorer eller solrige altaner; nyt tag eller facade renovering; ny hyggelig gård med legeplads etc. Fælles for dem alle er, at det kan være svært at gennemskue den bedste måde for foreningen at finansiere projektet på

Kundehistorier

Vil du gerne høre mere om hvordan BoFinans har hjulpet andre andelsboliger? Her kan du blandt andet læse om, hvordan Andelsboligforeningen Vester 2006 fandt en årlig besparelse på 110.000 kr. efter at have modtaget økonomisk rådgivning fra BoFinans.

Få 1 times gratis rådgivning - Helt uforpligtende

Hvis du gerne vil høre mere om hvordan vores kyndige rådgivere kan hjælpe dig med dine økonomiske overvejelser, så udfyld denne kontaktformular. Vi finder den rådgiver som bedst matcher din situation, og I kan sammen gennemgå mulighederne for din økonomi. Det er helt uforpligtigende at kontakte os og koster ikke noget. Du får tværtimod muligheden for at finde betydelige besparelser i din økonomi

Få kontakt til en rådgiver

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op af en rådgiver hurtigst muligt.

Du kan også ringe på 70 26 81 09 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til info@BoFinans.dk,