Andelsboligforening

Økonomisk Rådgivning

Vores uvildige rådgivere står klar med hjælp til bedre økonomi i andelsboligforeningen. Hos BoFinans får I tilknyttet en uvildig rådgiver, som har fokus på jeres interesser og økonomi. På den måde kan vi hjælpe jeres andelsboligforening med at finde den billigste løsning, der er tilpasset jeres økonomiske situation.

Aktiv Gældspleje

Er I er i tvivl om, hvornår det er bedst for jeres andelsboligforening at få omlagt sine lån? Så kan det være en fordel at tilmelde jer Aktiv Gældspleje. Her overvåger vores uvildige rådgivere renteudviklingerne og holder løbende foreningen opdateret, så vi sammen kan fastslå, hvornår I bør overveje en låneomlægning.

Få 1 times gratis rådgivning - Helt uforpligtende

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vores kyndige rådgivere kan hjælpe din andelsboligforening med jeres økonomiske overvejelser, så udfyld denne kontaktformular. Vi finder den rådgiver som bedst matcher jeres situation. Så kan I sammen gennemgå mulighederne for foreningens økonomi. Det er helt uforpligtigende at kontakte os, og den første snak koster ikke noget. Vi tager først betaling for jeres rådgivningsforløb, hvis vi bliver enige om den rette strategi for jeres økonomi.

Få kontakt til en rådgiver

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op af en rådgiver hurtigst muligt.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Du kan også ringe på 70 26 81 09 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til info@bofinans.dk