Andelsboligforeninger

Store besparelser at hente for Andelsboligforeninger...

Siden 2005 har BoFinans dagligt rådgivet danske familier, virksomheder og andelsboligforeninger om forskelligeBoFinans - gør som mange andreøkonomiske problemstillinger.
Gennem uvildighed og fokus på at skabe økonomiske gevinster for kunderne, har vi gennem årene sikret flere andelsboligforeninger store varige besparelser i driftsregnskaberne og kontante gevinster ved Aktiv Gældspleje.
Nedenfor er referencer til enkelte af de mange andelsboligforeninger, vi har hjulpet gennem årene.

Læs om de gode resultater og brug kontaktformularen her til højre, hvis du vil høre, hvad BoFinans kan gøre for dig din andelsboligforening - book et gratis og uforpligtende møde

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os allerede i dag på telefon 70 26 81 09 og hør mere om, hvordan vi hjælper dig. Husk mødet er altid gratis og uforpligtende.

Kontakt os nu

 

Gældspleje og Bankforhandling

A/B Frydendal, 2720 Vanløse:
A/B Frydendal er en lille andelsboligforening med 23 lejligheder. Vores bygninger var indflytningsklare i november 2005.
Vi har fra starten været i den tro, at vedligeholdelse af nyt byggeri (som det var i 2005) var af mindre størrelse.
Dette har bare vist sig ikke at holde stik, og vi har derfor i årenes løb haft nogle store udfordringer bl.a. med taget på vores bygninger, vand i kælderen – tætning af sokkel, vandskader mv. Med en tvangsopløst bygherre som rendte fra alt ansvar, har vi således stået helt alene med alle opgaver.
Ovenpå finanskrise og mange huslejestigninger pga. af stigende udgifter, blev vi i sommeren 2016 så presset på økonomien, at bestyrelsen ikke længere kunne overskue, hvordan vi kunne løse situationen med vedligeholdelse og reparation af vores ejendomme. Derfor valgte vi at kontakte BoFinans i håb om at få hjælp og forslag til, hvordan vi fremadrettet kan takle vores økonomi og ikke mindst vores realkreditlån.
BoFinans viste sig at være rigtig effektive og hurtige, og vi valgte helt trygge, men med is i maven, at give dem fuldmagt til at kontakte bank, realkreditinstitut mv.
Løsningen for os blev en kassekredit med en fin aftale i banken og herudover en reducering på vores bidragssats på realkreditlån, som giver en årlig besparelse på ca. 160.000,-. Vi har nu overskud og ro maven og er klar til fremtidige udfordringer.
A/B Frydendal er meget glade for samarbejdet med BoFinans, og vi kan derfor give vores bedste anbefalinger.
Mvh bestyrelsen

Projektfinansiering og Bankskifte

Andelsboligforeningen Vester 2006, København:

Andelsboligforeningen Vester har haft en del svære år økonomisk, som bl.a. skyldes en meget dyr renteswap med en stor negativ værdi.
De seneste år har foreningen klaret sig fornuftigt ved at være meget økonomiske og sparet på vedligeholdelse m.m., men det går jo ikke i det lange løb.
Foreningen har derfor overvejet alle muligheder, og i den forbindelse havde vi fundet en entreprenør, som ville købe loftrummene til at lave ejerlejligheder, og det ville betyde for foreningen, at vi ville få et nyt tag, få istandsat facaderne, trappeopgange m.m. samt få nogle penge til at nedbringe gælden, hvilket jo alt sammen lød meget fornuftigt.
De eneste der ikke synes det var fornuftigt var banken (lidt uforståeligt), som stillede en masse kritiske spørgsmål, stillede en masse krav og betingelser, som umiddelbart ville betyde, at handlen ikke kunne gennemføres.
Efter mange og lange seje forhandlinger måtte bestyrelsen opgive og valgte at henvende sig til BoFinans, for at se om de kunne finde en løsning på problemet.
BoFinans blev sat godt ind i situationen, fik en del dokumenter udleveret og en fuldmagt til at forhandle på foreningens vegne.
Efter en lille måned var der forhandlet en aftale med en ny bank på plads, som betød at handlen kunne gennemføres, og foreningen opnåede samtidig en rentebesparelse på 110.000 kr. årligt og fik nogle meget mere fleksible vilkår, så fremtiden ser lys ud for foreningen.
Nu må foreningen blot håbe på, at renteniveauet fortsætter med at være lavt indtil 2021, hvor SWAP`en udløber, hvilket vil betyde en væsentlig lavere rente på kreditforeningslånene og derved en yderligere besparelse (med nuværende renteniveau vil besparelse være ca. 500.000 kr. årligt).
Andelsboligforeningen Vester 2006 er meget glade for samarbejdet med BoFinans og vil på det varmeste anbefale andre at bruge BoFinans.
Hilsen
Jens Christiansen, Bestyrelsesformand