Køberrådgivning

Tryg Rådgivning

Vi har Finanstilsynets tilladelse til at yde økonomisk rådgivning. Så er din økonomi bedre sikret.

Bliv godkendt

Vi hjælper med at få dig godkendt i banken - også selvom du allerede har fået et nej.

No Cure - No Pay

Kan vi ikke gøre din boligdrøm til virkelighed, er rådgivningen på vores regning.

Uvildig Rådgivning

Vi er uafhængige af bankernes interesser. Derfor har vi fokus på at skaffe det bedste lån til dig.

BoFinans klarer (næsten) alt!

 • Vi gennemgår økonomien og lægger en skræddersyet lånestrategi
 • Vi kører processen overfor banken og realkreditten fra A-Z
 • Vi forhandler prisen på drømmeboligen med ejendomsmægleren
 • Vi sørger for den korrekte håndtering af dokumenter
 • Vi giver dig et styrket overblik over din boligøkonomi
 • Du får bedst muligt udnyttet dine finansieringsmuligheder

 

100 % Uvildig Rådgivning

Hvad betyder det egentligt? Det betyder at din uvildige rådgiver ikke er påvirket at andres interesser end dine - hverken bankens eller realkreditinstituttets. Med en BoFinans rådgiver er du derfor sikret, at dine interesser er i fokus. Den uvildige rådgiver har heller ingen personlige interesser i klemme i rådgivningsprocessen, da vi ikke er drevet af henvisningsbonusser eller salgsprovisioner.

Snak med en rådgiver

Udfyld formularen, og bliv ringet op til en gratis og uforpligtende snak om din boligfinansiering

 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Du kan også ringe på 70 26 81 09
eller sende en mail til info@bofinans.dk

Hvor meget kan jeg låne?

Er du i tvivl om, hvor meget du kan få lov til at låne i banken til din drømmebolig?

Prøv boliglånsberegneren

 

Fået nej i banken?

Bare rolig, det kan BoFinans lave om på.

 • Vi gennemgår din økonomi
 • Vi lægger en skræddersyet lånestrategi
 • Vi forhandler med banken
 • Vi skaffer dig de bedste lånevilkår

Kontakt os i dag, og bliv godkendt til drømmehuset

Skal du købe andelsbolig?

Der er andre ting at overveje, når man køber andelsbolig end ved ejerbolig. Det er bl.a. vigtigt at man tjekker om andelsforeningen har en sund økonomi. Alt dette hjælper BoFinans dig selvfølgelig med at få overblik over - så er din økonomi bedre sikret.

Skal du købe sommerhus?

Reglerne for boligfinansiering er lidt anderledes når du skal købe sommerhus eller fritidshus end ved ejerbolig. BoFinans står klar til at hjælpe dig igennem købet af sommerhuset - det er nemlig lidt nemmere at nyde ferien, når der er ro over økonomien.

Vil du vide mere om uvildig køberrådgivning?

Snak med en rådgiver

Spørgsmål & Svar

Hvad er uvildig rådgivning?

At nogen er uvildig, kan oversættes til, at de er uafhængigt eller upåvirket af andres eller egne interesser. I forhold til økonomisk rådgivning betyder det, at den rådgivning du får er uafhængig af bankernes og realkreditinstitutternes interesser. Den uvildige rådgivers eneste produkt er sin rådgivning. Derfor giver det mening, at det er i den uvildige rådgivers bedste interesse at tilbyde dig den bedst mulige rådgivning.

Hvor meget kan jeg købe bolig for?

Hvor meget bolig du har råd til kommer an på, hvordan din økonomi ser ud. Det er nemlig ud fra din personlige økonomi, banken bedømmer hvor meget de vil låne dig. Læs vores blogindlæg Boliglån: Hvad kigger banken på? for at blive klogere på, hvordan banken laver sin bedømmelse. Du kan også prøve vores boliglånsberegner, for at få et skøn på hvor meget du kan låne i banken.

Hvad koster køberrådgivning?

Vores pris afspejles i den enkelte sags omfang, men din besparelse vil altid være større end vores honorar. Vi arbejder altid ud fra princippet ”No-Cure No-Pay”. Det vil sige, at vi først tager betaling, hvis vi finder en rentabel løsning på din økonomi.

Bankrådgiver eller uvildig rådgiver?

Det er vigtigt at huske på, at din bankrådgiver er ansat af banken - og er derfor ansat til først og fremmest at sælge bankens egne ydelser. Med uvildig rådgivning fra BoFinans får du præsenteret løsninger på tværs af bankerne, og du er derfor sikret at dit boliglån bliver taget på markedets bedste vilkår - ikke kun bankens bedste vilkår.

Kan jeg få Køberrådgivning til sommerhus?

Det kan du sagtens. BoFinans står klar til at hjælpe dig med at finde finansiering af sommerhuset. Kontakt os for en uforpligtende snak om dine sommerhusdrømme. Du kan også læse vores blogindlæg om 3 gode råd til køb af sommerhus for at blive klogere på, hvad du bør have styr på inden du køber dit sommerhus.

Kan jeg få Køberrådgivning til andelsbolig?

Det er lidt mere kompliceret at købe en andelsbolig, da man reelt set køber en ejerandel i en udlejningsvirksomhed og får brugsret til en af boligerne. Det står BoFinans selvfølgelig også klar til at hjælpe dig igennem købsprocessen for din andesbolig. Læs mere om, hvordan du kan få gavn af vores Køberrådgivning - Andelsbolig.

 

Få 1 times gratis rådgivning - Helt uforpligtende

Vil du høre mere om, hvordan vores kyndige rådgivere kan hjælpe dig med at få finansieret din drømmebolig? Bliv ringet op af en uvildig rådgiver - så kan I sammen gennemgå mulighederne for din økonomi. Det er helt uforpligtigende at kontakte os, og den første snak koster selvfølgeligt ikke noget.