Køberrådgivning

Køberrådgivning

Du har derfor brug for professionel køberrådgivning, der giver dig nøjagtigt de økonomiske råd, du står og mangler, så du får den bedst mulige finansiering af din bolig.

Hos BoFinans går vi nemlig op i din økonomi. Med køberrådgivning fra os modtager du en strategi for lån og økonomi, der er tilpasset din situation og dine forventninger til fremtiden i forbindelse med dit boligkøb.

Giv os et kald på telefon 70 26 81 09, kontakt os via mail på info@bofinans.dk eller kontaktformularen til højre, og book en tid til 1 times gratis analyse og rådgivning, hvor vi sammen finder mulige økonomiske gevinster for dig.

Boligøkonomi i øjenhøjde

Står du i en købssituation, eller befinder du dig muligvis på ukendt grund i en kompleks verden, der serverer den ene fagterm og økonomiske beregning efter den anden?

Du har højst sandsynligt modtaget gode råd fra venner og familie og på egen hånd lavet research om boligkøb på internettet. Måske har du endda været i banken for at høre om dine muligheder vedrørende finansieringen af en fast ejendom? Og måske er du nu blevet godt og grundigt forvirret. Især som førstegangskøber kan det hurtigt bllive en vanskelig opgave at træffe det rette valg, hvad angår finansieringen af din nye bolig.

Det er der heldigvis råd for. Hos BoFinans sørger vi for at samle trådene med køberrådgivning, der sætter dig, din økonomi og dine behov i centrum. Lad os hjælpe dig med at få brikkerne på plads og sætte rammerne for din fremtidige økonomi ved et boligkøb.

Optimér din lånesammensætning

Med køberrådgivning fra BoFinans bliver du taget med igennem en fire-trins-proces, som indebærer:

  • En analyse af din økonomiske situation
  • Et overblik over din økonomi og dine muligheder
  • En tilrettelagt strategi til finansieringen af en fast ejendom.
  • Godkendelse i banken og optagelse af realkreditlån

BoFinans gør (næsten) det hele

BoFinans kører processen overfor bank og realkredit fra A-Z og sikrer, at du får en løsning på konkurrencedygtige vilkår, der passer dig. Desuden sikrer vi en korrekt håndtering af dokumenter, og at alle deadlines overholdes.
Når du handler bolig, er det ofte hele din økonomi, du har mulighed for at finansiere – herunder billån, forbrugslån med mere. Med professionel køberrådgivning får du altså styrket overblikket og positionen i en købs- og forhandlingssituation, hvormed du bedst muligt får udnyttet dine finansieringsmuligheder.

Du får med andre ord en plan for en realistisk og rentabel lånesammensætning, der matcher dine ønsker og behov samt sikrer dig som ny boligejer.

På trods af det vil det dog stadig være en dyrere form for alternativ boligfinansiering. Det kan dog være en ideel løsning, hvis du vil købe drømmehuset, og realkreditinstituttet og banken har sagt nej (link til artikel: Min bank siger nej).

Gå et trygt boligkøb i møde

Ønsker du at vide mere om vores tilbud om køberrådgivning, og hvordan du får et boligkøb, der giver dig alle fordelene - så lad BoFinans skabe rammerne for din fremtidige boligøkonomi og få et trygt boligkøb med en kontantbesparende lånesammensætning.

Kontakt os telefon 70 26 81 09, mail info@bofinans.dk eller via vores kontaktformular.

Er du også interesseret i at vide, hvordan du optimerer din overordnede økonomi? Læs mere om vores service inden for økonomisk rådgivning, hvor vi hjælper dig med at få det fulde overblik over din nuværende og fremtidige økonomiske situation.