Køberrådgivning - Skal vi hjælpe med at forhandle med banken?

Hos BoFinans er vi vant til at forhandle med bankerne, og vi kender markedets bedste priser. Det betyder, at vi kan forhandle det mest fordelagtige lån hjem til dig. Vi oplever typisk, at du vil kunne spare ca. 70.000 -100.000 kr, ved køb af bolig til 2.000.000 kr ved at  gøre brug af vores Køberrådgivning.

Kontakt os for at få hjælp til dit boligkøb, og få sikret de bedst mulige vilkår for finansiering i banken og realkreditinstittutet.

Jesper Hansen

Jesper Hansen

Stifter og uvildig økonomisk rådgiver hos BoFinans

Få kontakt til en rådgiver

Udfyld kontaktformularen, og bliv ringet op til en gratis og uforpligtende snak med en af vores rådgivere.

Du kan også ringe på 70 26 81 09 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til info@bofinans.dk,

100% Uvildig Rådgivning

Vi er uafhængige af bankernes interesser. Derfor har vi fokus på at finde de mest fordelagtige lån til dig.

Finanstilsynets tilladelse

Vi har Finanstilsynets tilladelse til at yde økonomisk rådgivning. Så er din økonomi bedre sikret.

Afdelinger i hele landet

Vi har afdelinger i Hovedstaden, Sjælland, Fyn og Jylland. Så kan du altid finde en rådgiver nær dig.

No Cure - No Pay

Kan vi ikke finde forbedringer i dine lån, er rådgivningen på vores regning - Kvit og frit.

Det har været fantastisk at have en…

"Det har været fantastisk at have en uvildig rådgiver som har hjulpet os på bedste vis i forbindelse med skulle vi sælge vores hus og få et nyt eller skulle vi omlægge vores lån. BoFinans har været med fra start til slut.
Tak for at i findes ☺️"
- Hanne

Gå fra et 'nej' i banken til et 'ja'

Er du også blevet afvist i banken? Vi hjælper med:

  • At kigge din økonomi igennem
  • At give banken et fyldestgørende billede over din økonomi
  • At øge din forhandlingsstyrke med banken
  • At få forhandlingerne med banken på plads

Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at få drømmeboligen i hus.

Bliv godkendt i banken

En gang i mellem siger banken nej til at du kan købe din drømmebolig. Det kan der være mange grunde til. BoFinans går din økonomi igennem og ser om ikke der er mulighed for at ændre bankens mening.

Bliv godkendt til mere

Hos BoFinans oplever vi typisk, at vores kunder kan blive godkendt til at købe bolig for 10% mere i banken. Det hjælper vi med, ved at kigge på din økonomi og se hvad du har af muligheder på det nuværende marked.

BoFinans ordner (næsten) det hele

  • Vi kører processen overfor banken og realkreditten fra A-Z
  • Vi sikrer, at du får en løsning på konkurrencedygtige vilkår
  • Vi sørger for den korrekte håndtering af dokumenter
  • Du får styrket overblikket over din boligøkonomi
  • Du får bedst muligt udnyttet dine finansieringsmuligheder

Du får med andre ord en plan for en realistisk og rentabel lånesammensætning, der matcher dine ønsker og behov, samt sikrer dig som ny boligejer.

Vil du vide mere om køberrådgivning?

Snak med en rådgiver

Spørgsmål & Svar

Hvad er uvildig rådgivning?

BoFinans består udelukkende af uvildige økonomiske rådgivere. Men hvad betyder det egentligt? At nogen er uvildig, kan oversættes til, at de er uafhængigt eller upåvirket af andres eller egne interesser. I forhold til økonomisk rådgivning betyder det, at den rådgivning du får er uafhængig af bankernes og realkreditinstitutternes interesser. Med en uvildig rådgiver er du derfor sikret, at dine interesser er i fokus. Den uvildige rådgiver har ingen personlige interesser i klemme i rådgivningsprocessen, da vi ikke er drevet af henvisningsbonuser eller salgsprovisioner. Den uvildige rådgivers eneste produkt er sin rådgivning. Derfor giver det mening, at det er i den uvildige rådgivers bedste interesse at tilbyde dig den bedst mulige rådgivning.

Hvor meget kan jeg købe bolig for?

Hvor meget bolig du har råd til kommer an på, hvordan din økonomi ser ud. Der skal blandt andet tages højde for husstandens månedlige indkomst, hvor meget gæld du har, hvor meget du vil ligge i udbetaling, og hvor du er i livet. Det er vigtigt at få lagt et realistisk budget, inden du springer ud i et boligkøb. Så kan du nemlig sikre dig, at din økonomi kan bære de udgifter, som er involveret i et boligkøb. Du kan prøve vores Beregner for at få et skøn på, hvor meget du kan købe bolig for. Men husk på - Det er kun et skøn. For at få en præcis beregning, anbefaler vi at du kontakter os. Vi oplever som regel, at du kan blive godkendt til 10% mere ved at få en af vores uvildige rådgivere ind over din økonomi.

Hvad koster køberrådgivning?

Vores pris afspejles i den enkelte sags omfang, men vil altid være en god investering for dig. Vores honorar kører stort set altid efter princippet ”no-cure no-pay”. Det vil sige, at du først skal betale, hvis vi finder en rentabel løsning på din økonomi. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en indikation af, hvad din sag ca. vil koste dig, samt hvor meget du kan sparre i din økonomi med vores køberrådgivning.

Bankrådgiver eller uvildig rådgiver?

Mange vælger at søge rådgivning om deres økonomi hos deres personlige bankrådgiver nede i banken. De er også dygtige rådgivere, som har godt styr på alt det der foregår i deres bank. Det er dog vigtigt at huske på, at bankrådgiveren er ansat til først og fremmest at sælge bankens egne ydeleser.
Med uvildig rådgivning fra BoFinans får du fortalt, om der findes løsninger i andre banker, som er mere fordelagtige for dig, og som kan bruges til forhandling i din nuværende bank.

Kan jeg få Køberrådgivning til sommerhus?

Det kan du sagtens. BoFinans står klar til at hjælpe dig med at finde finansiering af sommerhuset. Vi hjælper dig blandt andet med at gennemgå dine økonomiske forhold, for at sikre dig, at din økonomi kan bære de udgifter der følger med et sommerhuskøb. Vi hjælper dig også med at finde dine bedste finansieringsmuligheder, så du kan få det lån der passer bedst til dig. Du kan også læse vores blogindlæg om 3 gode råd til køb af sommerhus for at blive klogere på de ting vi anbefaler at have styr på inden du køber dit sommerhus.

Kan jeg få Køberrådgivning til andelsbolig?

Vi hjælper dig også på vej, hvis du skal købe andelsbolig. Det er lidt mere kompliceret at købe en andelsbolig, da man reelt set køber en ejerandel i en udlejningsvirksomhed og får brugsret til en af boligerne. Det betyder, at det er vigtigt både at skabe et overblik over dine egne økonomiske muligheder og at få grundigt gennemgået andelsboligforeningens økonomi inden et muligt køb. Det er nemlig relevant for din økonomi, om andelsboligforeningen har en sund økonomi. Alt dette står vores uvildige rådgivere selvfølgelig klar til at hjælpe med. Læs mere om, hvordan du kan få gavn af vores Køberrådgivning - Andelsbolig.