Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med huskøbet.dk, som er en digital platform for boligkøbere. Her har du mulighed for nemt og hurtigt at overskue dit boligkøb, renovering eller byggeprojekt. Du kan blandt andet finde og kontakte uvildige rådgivere, søge viden og samle dine dokumenter og samtaler med dine boligrådgivere ét sted - før, under og efter dit boligkøb.

Hjertesygdomme er verdens hyppigste dødsårsag. I Danmark koster det hvert år 12.000 menneskeliv. Hjerteforeningen kæmper for, at flere overlever hjertesygdomme og at mennesker med hjerteproblemer lever længere og bedre liv. Som erhvervspartner hjælper BoFinans med at værne om det hjerte, der slår i os alle – for ingen skal stå alene, når lynet slår ned.

KH Din Assurandør er et forsikringsagentur, som tilbyder diverse analyser af din virksomheds forsikringsbehov. KH Din Assurandør tilbyder derudover også indhentning af forsikringstilbud samt professionel rådgivning.

LendMe er en digital platform, som giver en objektiv sammenligning af de lånevilkår, renter og gebyrer, man kan opnå i de forskellige banker. I vores samarbejde med LendMe finder vi de lånemuligheder, som er det bedste match for netop dig og din økonomi - 100% uvildigt.

Min Bolighandel

Vi samarbejder med Min Bolighandel, som er en landsdækkende ejendomsmæglerkæde med lave salærer og høj kundetilfredshed.

Mybanker arbejder for at gøre det lettere for danske bankkunder at tage økonomiske beslutninger på et mere oplyst grundlag. De hjælper med bl.a. sammenligningslister, hvor du kan sammenligne priser og renter på for eksempel billån eller andelsboliglån.

Få 1 times gratis rådgivning - Helt uforpligtende

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vores kyndige rådgivere kan hjælpe dig med dine økonomiske overvejelser, så udfyld denne kontaktformular. Vi finder den rådgiver som bedst matcher din situation. Så kan I sammen gennemgå mulighederne for din økonomi. Det er helt uforpligtigende at kontakte os, og den første snak koster ikke noget. Vi tager først betaling for dit rådgivningsforløb, hvis vi bliver enige om den rette strategi for din økonomi.

Få kontakt til en rådgiver

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op af en rådgiver hurtigst muligt.

  • Hidden

Du kan også ringe på 70 26 81 09 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til info@bofinans.dk,