Privat

Har du brug for rådgivning om hvordan din privatøkonomi bør forvaltes? Så lad BoFinans kigge din økonomi efter i sømmene og give vores bud på, hvordan vi kan hjælpe med at sikre dig en stabil og balanceret økonomi.

Læs mere

Andelsboligforeninger

Har I som andelsboligforening brug for hjælp til at forvalte jeres egen økonomi? Så kan BoFinans rådgive om, hvordan I kan overkomme de økonomiske udfordringer - uanset om økonomien er god eller stram.

 

Læs mere

Erhverv

Lad BoFinans hjælpe med at give mere overskud i virksomheden med uvildig økonomisk rådgivning. Hos os får I en skræddersyet rådgivning, der matcher jeres ønsker og behov - Så kan I vide jer sikre på, at jeres finansielle beslutninger bliver taget på et solidt fagligt grundlag.

Læs mere

Kommuner

Har jeres borgere brug for hjælp til at få styr på deres egen økonomi? I samarbejde med borgeren, kan vi i fællesskab skabe konkrete løsningsforslag til, hvordan borgeren kommer stærkt igennem deres økonomiske udfordringer.

Læs mere

Få 1 times gratis rådgivning - Helt uforpligtende

Hvis du gerne vil høre mere om hvordan vores kyndige rådgivere kan hjælpe dig med dine økonomiske overvejelser, så udfyld denne kontaktformular. Vi finder den rådgiver som bedst matcher din situation, og I kan sammen gennemgå mulighederne for din økonomi. Det er helt uforpligtigende at kontakte os og koster ikke noget. Du får tværtimod muligheden for at finde betydelige besparelser i din økonomi

Få kontakt til en rådgiver

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op af en rådgiver hurtigst muligt.

Du kan også ringe på 70 26 81 09 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til info@BoFinans.dk,