Ydelser

Hvad kan vi tilbyde?

Hos Bofinans tilbyder vi seriøs og uvildig rådgivning til dig som har brug for hjælp til de store økonomiske beslutninger. Vi sætter udelukkende dig og dine interesser i centrum og giver konkrete løsninger på hvordan du bedst forvalter din økonomi - om det er som privat-, erhvervs-, kommunal- eller andelsboligforeningskunde. Læs mere om hvad vi kan gøre for dig og din økonomi på følgende sider:

Privat

Har du brug for rådgivning om hvordan din privatøkonomi bør forvaltes? Så lad BoFinans kigge din økonomi efter i sømmene og give vores bud på hvordan vi kan hjælpe med at sikre dig en stabil og balanceret økonomi.

Læs mere

Andelsboligforeninger

Står du og skal købe andelsbolig, eller har I som andelsboligforening brug for hjælp til at forvalte jeres egen økonomi? Så kan BoFinans rådgive om hvordan i kan overkomme de økonomiske udfordringer - uanset om økonomien er god eller stram.

 

Læs mere

Erhverv

Lad BoFinans hjælpe med at give mere overskud i virksomheden med uvildig økonomisk rådgivning. Hos os får I en skræddersyet rådgivning, der matcher jeres ønsker og behov, så i kan vide jer sikre på at jeres finansielle beslutninger bliver taget på et solidt fagligt grundlag.

Læs mere

Kommune og Borgere

Har du som borger brug for hjælp til at få styr på din egen økonomi? I samarbejde med din kommune kan vi i fællesskab skabe konkrete løsningsforslag til hvordan du kommer stærkt igennem dine økonomiske udfordringer.

Læs mere