Ydelser

Det vi tilbyder i BoFinans

Boligen

Økonomien omkring boligen er for de fleste den største post i budgettet. Meget afgøres i forbindelse med køb af bolig, og derfor er det vigtigt, at du får truffet de rette valg i denne situation.

Se under Køberrådgivning hvordan BoFinans hjælper dig sikkert gennem en bolighandel, så du får de bedst mulige økonomiske betingelser, som er tilpasset til din situation og fremtidsforventninger i din nye bolig.

Når du er inde på boligmarkedet, så er ‘løbet ikke kørt’. Priserne på boligmarkedet ændrer sig, det samme gør renteniveauet og obligationskurserne, og der kommer indimellem nye lånetyper til boligfinansiering. Dette kan være komplekst stof at håndtere, men med BoFinans’ Aktiv Gældspleje bliver der holdt øje med dine lån og gevinstmulighederne i markedet. Med en BoFinans rådgiver ved din side, når der kan omlægges lån med gevinst, kan du bruge din ejendom og lån i denne til at styrke din økonomi. Læs mere om dette under Gældsrådgivning.

Generel økonomi

Mangler du overblik over din økonomi eller ønsker du blot at få mest muligt ud af din økonomiske situation, hjælperBoFinans dig med uvildig økonomisk rådgivning.

Under Økonomisk Rådgivning kan du se, hvordan vi hjælper dig med at vurdere og optimere din økonomi og skabe balance i budgettet igennem vores Økonomitjek.

Vi sikrer dig overblik over din økonomi og en strategi der giver dig sikkerhed og tryghed nu og i fremtiden.

Du kan også benytte vores online værktøj økonomitest til at lave et indledende vurdering af din økonomiske situation. Økonomitesten kan bruges som oplæg til det gratis og uforpligtende møde, og vi vil dermed være bedre klædt på til at synliggøre dine muligheder.

Supplerende ydelser

  • Forsikringerådgivning
  • Pensionsrådgivning
  • Investeringsrådgivning

Særlige til selvstændige erhvervsdrivende omkring optimering af drift og balance - se under Erhverv.