Hvad kan vi tilbyde dig?

Få uvildig, økonomisk rådgivning hos BoFinans. Økonomi er for mange et uoverskueligt og uhåndgribeligt emne, men heldigvis er der hjælp at hente. Hos Bofinans tilbyder vi seriøs og uvildig rådgivning til dig som har brug for hjælp til de større økonomiske beslutninger. Vi har et kompetent team af dygtige og erfarne rådgivere, som står klar til at hjælpe dig på netop det område, du har brug for hjælp på. Vi sætter udelukkende dig og dine interesser i centrum, og med BoFinans i ryggen er du bedre rustet til at forvalte din egen økonomi. Vi giver dig konkrete løsninger på hvordan du bedst forvalter din økonomi - om det er som privat-, erhvervs-, kommunal- eller andelsboligforeningskunde. Bliv klogere på hvad vi kan gøre for dig og din økonomi på følgende sider:

Privat

Har du brug for rådgivning om hvordan din privatøkonomi bør forvaltes? Så lad BoFinans kigge din økonomi efter i sømmene og give vores bud på, hvordan vi kan hjælpe med at sikre dig en stabil og balanceret økonomi.

Læs mere

Andelsboligforeninger

Har I som andelsboligforening brug for hjælp til at forvalte jeres egen økonomi? Så kan BoFinans rådgive om, hvordan I kan overkomme de økonomiske udfordringer - uanset om økonomien er god eller stram.

 

Læs mere

Erhverv

Lad BoFinans hjælpe med at give mere overskud i virksomheden med uvildig økonomisk rådgivning. Hos os får I en skræddersyet rådgivning, der matcher jeres ønsker og behov - Så kan I vide jer sikre på, at jeres finansielle beslutninger bliver taget på et solidt fagligt grundlag.

Læs mere

Kommuner

Har jeres borgere brug for hjælp til at få styr på deres egen økonomi? I samarbejde med borgeren, kan vi i fællesskab skabe konkrete løsningsforslag til, hvordan borgeren kommer stærkt igennem deres økonomiske udfordringer.

Læs mere