Aktiv Gældspleje

Tryg Rådgivning

Vi har Finanstilsynets tilladelse til at yde økonomisk rådgivning. Så er din økonomi bedre sikret.

Få overvåget dit lån

Din personlige rådgiver overvåger lånemarkedet og finder det rette tidspunkt at omlægge dit lån.

Spar penge på dit lån

Med en låneomlægning på det rette tidspunk, kan du spare mange penge på renter og gebyrer.

Uvildig Rådgivning

Vi er uafhængige af bankernes interesser. Derfor har vi udelukkende fokus på din økonomi.

BoFinans klarer (næsten) alt!

  • Vi analyserer dit nuværende lån
  • Vi fremlægger, hvordan en låneomlægning kan optimere din økonomi
  • Vi overvåger lånemarkedet og finder tidspunktet for din låneomlægning
  • Vi giver dig løbende opdateringer om de vigtigste markedsudviklinger
  • Vi giver dig anbefalinger til, hvornår du bør omlægge dit lån
  • Vi hjælper dig med din låneomlægning, hvis du har brug for det

 

100 % Uvildig Rådgivning

Hvad betyder det egentligt? Det betyder at den uvildige rådgiver på ingen måde er påvirket at andres interesser end dine - hverken realkreditinstituttets eller banken. Med en rådgiver fra BoFinans er du derfor sikret, at dine interesser er i fokus. Vi har heller ikke personlige interesser i klemme i rådgivningsprocessen, da vi ikke er drevet af salgsprovisioner eller henvisningsbonusser.

Snak med en rådgiver

Udfyld formularen, og bliv ringet op til en gratis og uforpligtende snak om Aktiv Gældspleje

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Du kan også ringe på 70 26 81 09
eller sende en mail til info@bofinans.dk

Vil du vide mere om Aktiv Gældspleje?

Snak med en rådgiver

Spørgsmål & Svar

Hvad er uvildig rådgivning?

At nogen er uvildig, kan oversættes til, at de er uafhængigt eller upåvirket af andres eller egne interesser. I forhold til økonomisk rådgivning betyder det, at den rådgivning du får er uafhængig af bankernes og realkreditinstitutternes interesser. Den uvildige rådgivers eneste produkt er sin rådgivning. Derfor giver det mening, at det er i den uvildige rådgivers bedste interesse at tilbyde dig den bedst mulige rådgivning.

Hvad koster Aktiv Gældspleje?

Det koster dig 250 kr./måneden at få overvåget dit lån hos BoFinans. Så slipper du for alt bøvlet med selv at skulle holde dig opdateret på det komplekse lånemarked. Når du har mulighed for gevinst ved en låneomlægning, tager din personlige rådgiver kontakt til dig. Når du ikke længere ønsker at opretteholde abonnementet, kan du opsige aftalen med 3 måneders varsel.

Omlægger BoFinans mine lån for mig?

Når vi har fundet det rette tidspunkt for at omlægge dine lån, står BoFinans selvfølgelig også  klar til at hjælpe med den del af processen. Efter vi  har givet vores anbefaling til hvordan låneomlægningen bør se ud, er det op til dig, om du selv vil varetage omlægningen, eller om vi skal hjælpe dig med det. Hvis du gerne vil have vores hjælp, så tager vi snakken med banken og sørger for at omlægningen bliver ordnet som du gerne vil have det.

Kan det betale sig at få omlagt mit lån?

Om det kan betale sig at få omlagt sine lån, kommer i høj grad an dit nuværende lån og lånemarkedets udvikling. Derudover kan dine planer og drømmer have ændret sig, hvilket også påvirker om du har det rigtige lån. For at få et konkret svar på, om det kan betale sig for dig at få omlagt dit lån, anbefaler vi at du tager kontakt til os. Så vil en af vores rådgivere kigge din økonomi igennem og fremlægge dine muligheder.

Få 1 times gratis rådgivning - Helt uforpligtende

Vil du høre mere om, hvordan vores kyndige rådgivere kan hjælpe dig ved at overvåge dit lån? Bliv ringet op af en uvildig rådgiver - så kan I sammen gennemgå mulighederne for dit lån. Det er helt uforpligtigende at kontakte os, og den første snak koster selvfølgeligt ikke noget.