Omlægning af lån - Udnyt det fulde potentiale i din økonomi

For mange boligejere, sluger boliglånet en stor portion af det månedlige budget. Netop derfor er det en god idé at løbende vurdere, om dine boliglån er sammensat, så det gavner din økonomi mest muligt. Der kan nemlig være mange penge at spare. Hvem ved? Måske du har mulighed for at få mere luft i budgettet ved en omlægning af dine lån, så der er plads til flere af de gode stunder i livet.

Jesper Hansen

Jesper Hansen

Stifter og uvildig økonomisk rådgiver hos BoFinans

Få kontakt til en rådgiver

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op til en gratis og uforpligtende snak med en af vores rådgivere.

Du kan også ringe på 70 26 81 09 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til info@bofinans.dk,

Uvildig Rådgivning

100% Uvildig Rådgivning

Vi fokuserer udelukkende på dine interesser. Vi er nemlig fuldstændigt uafhængige af bankerne.

Finanstilsynets Tilladelse

 Med vores rådgivning, er du bedre sikret. Vi kontrollerer jævnligt kvaliteten af vores rådgivning.

Afdelinger i hele landet

Vi har altid en rådgiver nær dig, uanset om du er fra Hovedstaden, Sjælland, Fyn eller Jylland.

No Cure No Pay

No Cure - No Pay

Kan vi ikke finde forbedringer i dine lån, er rådgivningen på vores regning - Kvit og frit.

Super God Deal

"Super god deal - Bedste økonomiske hjælp jeg nogensinde har fået!"
- Emilie

Investeringen er hurtigt tjent hjem

"Investeringen er hurtigt tjent hjem. Flere penge til os og færre penge til Banken."
- Christian

Det komplekse lånemarked

Der er utallige muligheder for hvordan du kan sammensætte dine lån, og det er en god idé at få det sammensat på den helt rigtige måde. Du skal blandt andet vælge imellem forskellige kombinationer af rentevilkår, afdragsordninger, og løbetider. Ved at vælge den sammensætning der passer til dine behov, kan du tjene penge ved at spare penge. Det er dog svært at overskue alle mulighederne, hvis man ikke er ekspert på området. Det er vi heldigvis hos BoFinans, og vores 'økonomi nørder' kan hurtigt og nemt finde den sammensætning, som er perfekt for dig og din økonomi.

Vi overvåger markedet

Din personlige rådgiver holder øje med kurserne og renterne, for at finde det rigtige tidspunkt for din låneomlægning.

Vi snakker med banken

Når timingen er rigtigt, klarer din personlige rådgiver omlægningen med banken, og sørger for alt det praktiske.

Du sparer penge

Vi oplever typisk at vores kunder sparer mellem 25.000 - 200.000 på deres lån, når vi hjælper med låneomlægningen.

Vil du vide mere om dine muligheder ved en lånomlægning?

Snak med en rådgiver

Spørgsmål & Svar

Hvad er uvildig rådgivning?

Hos BoFinans tilbyder vores rådgivere udelukkende uvildig økonomisk rådgivning. Men hvad går det egentligt ud på? En uvildig rådgiver er 100% uafhængig og upåvirket af egne og andres interesser. Det betyder, at rådgiveren udelukkende har fokus på dine interesser, da man hverken er drevet af salgsprovisioner eller henvisningsbonusser. En uvildig rådgiver arbejder derfor udelukkende for dig, og netop derfor giver det mening, at den uvildige rådgiver alene går op i at give dig den bedst mulige rådgivning.

Hvad koster det at omlægge sine lån?

Prisen på en låneomlægning kommer an på den enkelte sag. Dog vil det altid være en god investering for dig, da vi arbejder ud fra 'no cure - no pay' princippet. Det betyder, at du får rådgivningen kvit og frit, hvis vi ikke kan få omlagt lånet, sådan så det kan betale sig for dig. Derfor har du intet at miste. For at finde ud af, hvad en omlægning af dine lån kan spare din økonomi, er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere.

 

Hvordan foregår en låneomlægning?

Før vi går ind og hjælper dig med at omlægge dine lån, skal vi have skabt os et overblik over din økonomi. Det gør vi ved at få adgang til nogle af dine økonomiske oplysninger, og så begynder vi at regne på tallene. Derudover snakker vi også med dig om, hvad dine planer og drømme er. På den måde kan vi finde ud af, hvilke lån der bedst matcher din profil. Det er blandt andet vigtigt for os, at vi får lagt en plan for i hvornår det er smart at give den gas på afdragene, og hvornår der giver mere mening at bruge pengene på noget andet, måske mere spændende. Når vi så har fundet den rette omlægning, går vi ind og forhandler med banken på dine vegne. Så slipper du for alt besværet, og du kan læne dig op af vores ekspertise og erfaring.

Kan det betale sig at få omlagt sine lån?

Det kan ikke altid betale sig at få omlagt sine lån. Det kommer meget an på hvordan dine nuværende lån ser ud, og hvordan markedet har udviklet sig siden du optog dine lån. Vi kigger især på udviklingen i kurserne og renterne. Det kommer også an på, om dine prioriteter har ændret sig, således at dit nuværende lån ikke matcher dine planer og drømme. Det kan være en rigtig god idé at snakke med en rådgiver for at se om en låneomlægning vil være en god idé for dig. Kontakt os i dag for en gratis og uforpligtende snak om hvorvidt dine lån matcher dine planer og drømme.

Hvorfor skal jeg omlægge mit boliglån?

Der kan være forskellige grunde til, hvorfor du skal overveje en låneomlægning. Typisk er det fordi der er mulighed for at du kan opnå en økonomisk gevinst. Du kan blandt andet få en lavere rente, og derved også en lavere månedlig ydelse. Du kan også reducere din restgæld ved at få lagt lånet i en lavere kurs. Du kan også få ændret løbetiden på dit lån, om du så vil øge dine afdrag for at forkorte løbetiden, eller forlænge løbe tiden så du har flere penge til rådighed i dagligdagen.