Låneomlægning

Tryg Rådgivning

Vi har Finanstilsynets tilladelse til at yde økonomisk rådgivning. Så er din økonomi bedre sikret.

Få omlagt dit lån

Vi hjælper med at omlægge dit lån, så det giver dig større økonomisk værdi.

No Cure - No Pay

Kan vi ikke optimere på dit nuværende lån, er rådgivningen på vores regning.

Uvildig Rådgivning

Vi er uafhængige af bankernes interesser. Derfor har vi fokus på at skaffe det bedste lån til dig.

BoFinans klarer (næsten) alt!

  • Vi gennemgår din økonomi og lægger en skræddersyet lånestrategi
  • Vi kører processen overfor banken og realkreditten fra A-Z
  • Vi sikrer, at du får en løsning på konkurrencedygtige vilkår
  • Vi sørger for den korrekte håndtering af dokumenter
  • Du får styrket overblikket over dit lån
  • Vores kunder sparer typisk 25.000 - 200.000 kr. med vores hjælp.

 

100 % Uvildig Rådgivning

Hvad betyder det egentligt? Det betyder at din uvildige rådgiver ikke er påvirket at andres interesser end dine - hverken bankens eller realkreditinstituttets. Med en BoFinans rådgiver er du derfor sikret, at dine interesser er i fokus. Den uvildige rådgiver har heller ingen personlige interesser i klemme i rådgivningsprocessen, da vi ikke er drevet af henvisningsbonusser eller salgsprovisioner.

Snak med en rådgiver

Udfyld formularen, og bliv ringet op til en gratis og uforpligtende snak om dit lån

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Du kan også ringe på 70 26 81 09
eller sende en mail til info@bofinans.dk

Vil du vide mere om omlægning af lån?

Snak med en rådgiver

Spørgsmål & Svar

Hvad er uvildig rådgivning?

At nogen er uvildig, kan oversættes til, at de er uafhængigt eller upåvirket af andres eller egne interesser. I forhold til økonomisk rådgivning betyder det, at den rådgivning du får er uafhængig af bankernes og realkreditinstitutternes interesser. Den uvildige rådgivers eneste produkt er sin rådgivning. Derfor giver det mening, at det er i den uvildige rådgivers bedste interesse at tilbyde dig den bedst mulige rådgivning.

Hvad koster det at omlægge sine lån?

Prisen på en låneomlægning kommer an på den enkelte sag. Dog vil det altid være en god investering for dig, da vi arbejder ud fra 'no cure - no pay' princippet. Det betyder, at du får rådgivningen kvit og frit, hvis en låne omlægning ikke vil resultere i merværdi for dig - selv efter vores honorar er fratrukket. Derfor har du intet at miste. Kontakt os, og høre mere om hvad en låneomlægning vil koste dig

Hvorfor skal jeg omlægge mit boliglån?

Typisk er det fordi der er mulighed for at du kan opnå en økonomisk gevinst. Du kan blandt andet få en lavere rente, og derved også en lavere månedlig ydelse. Du kan også reducere din restgæld ved at få lagt lånet i en lavere kurs. Du kan også få ændret løbetiden på dit lån, om du så vil øge dine afdrag for at forkorte løbetiden, eller forlænge løbe tiden så du har flere penge til rådighed i dagligdagen.

Kan det betale sig at få omlagt sine lån?

Det kan ikke altid betale sig at få omlagt sine lån. Det kommer meget an på hvordan dine nuværende lån ser ud, og hvordan markedet har udviklet sig siden du optog dine lån. Det kommer også an på, om dine prioriteter har ændret sig, således at dit nuværende lån ikke matcher dine planer og drømme. Kontakt os for en gratis og uforpligtende snak om hvorvidt en låneomlægning kan betale sig for din økonomi.

Få 1 times gratis rådgivning - Helt uforpligtende

Vil høre mere om, hvordan vores kyndige rådgivere kan hjælpe dig med at få forbedret vilkårene på dit lån? Bliv ringet op af en uvildig rådgiver - så kan I sammen gennemgå mulighederne for dit lån. Det er helt uforpligtigende at kontakte os, og den første snak koster selvfølgeligt ikke noget.