Andelsboligforening - Sundere økonomi

Vores uvildige rådgivere står klar med hjælp til bedre økonomi i andelsboligforeningen. Hos BoFinans får I tilknyttet en uvildig rådgiver, som har fokus på jeres interesser og økonomi. På den måde kan vi hjælpe jeres andelsboligforening med at finde den billigste løsning, der er tilpasset jeres økonomiske situation. I kan derfor vide jer sikre på, at I får objektive anbefalinger til, hvad der rent faktisk er den bedste og billigste løsning for jeres andelsboligforening.

Hos BoFinans har vi stor erfaring inden for håndtering af andelsboligforeningers økonomi. Vi kan derfor hjælpe jer med uvildig økonomisk rådgivning – uanset om I har en god eller stram økonomi.

Jesper Hansen

Jesper Hansen

Stifter og uvildig økonomisk rådgiver hos BoFinans

Få kontakt til en rådgiver

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op til en gratis og uforpligtende snak med en af vores rådgivere.

  • Hidden

Du kan også ringe på 70 26 81 09 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til info@bofinans.dk,

Tjek af lånevilkår

BoFinans tilbyder en gratis gennemgang af jeres lånebetingelser. Hvis vi mener at det kan gøres bedre, indgår vi en samarbejdsaftale, hvor BoFinans hjælper med at skaffe den optimale finansiering til foreningen.

Optimering af økonomien

BoFinans hjælper med at få uvildige øjne på foreningens økonomi, for at se på muligheder for optimering. Der kan ligge skjulte besparelser i jeres eksisterende økonomi, som I har muligheden for at udnytte.

Finansiering af projekter

Står I overfor et større projekt eller uforudset udgift, hjælper BoFinans med at finde den bedste finansiering. Baseret på foreningens behov fremlægger vi jeres muligheder, og hjælper jer med at tage den bedste beslutning.

Føl jer trygge med BoFinans i ryggen

For bedst at kunne identificere jeres økonomiske optimeringsmuligheder, er det vigtigt I danner jer et fuldt overblik over jeres nuværende økonomiske forhold. For økonomien i en andelsboliforening taler vi ofte om store beløb og derved også store mulige besparelser. Som bestyrelse står man med et stort ansvar for foreningens økonomiske sundhed. Netop derfor er det en fordel at dække sig bedst muligt ind ved at bringe en uvildig rådgiver ind over økonomien.

Med en rådgiver fra BoFinans, får I forklaret jeres økonomiske optimeringsmuligheder på en grundig og forståelig måde, så bestyrelsen har den bedst mulige fundament for at træffe de rette valg for jeres forening - valg der i sidste ende kan give jer betydelige kontante gevinster og besparelser.

Kontakt os for at høre mere om jeres fordele med en professionel og grundig gennemgang af jeres økonomi.

Vidste I...

... at bidragssatsen på foreningens lån rent faktisk kan forhandles? Det betyder at jeres lån kan blive betydeligt billigere, hvis i får forhandlet lånet ordenligt. Med BoFinans' ekspertise står i bedre når der skal forhandles vilkår med banken.

Kundehistorier

Grundet finanskrisen i 2008 kom A/B Frydendal i økonomisk knibe. De valgte at kontakte BoFinans for hjælp, hvilket viste sig at være særdeles fordelagtigt for dem. Hør historien om, hvordan vi blandt andet hjalp foreningen med at spare 160.000 kr årligt - alene ved at forhandle en lavere bidragssats på deres lån.

Læs mere

Få fremlagt foreningens økonomi bedst muligt.

Alle beslutninger, der går ud over den daglige drift af andelsboligforeningen, skal typisk fremlægges til godkendelse på den ordinære eller en ekstraordinær generalforsamling. Det er godt at have forberedt materialet grundigt til alle andelshavere inden generalforsamlingen. BoFinans hjælper ofte andelsboligforeningens bestyrelse med det materiale der skal fremlægges, når der skal etableres nye lån i regi af foreningen eller i forbindelse med forslag om at omlægge lån.

Uvildig Rådgivning

100% Uvildig Rådgivning

Vi er nemlig komplet uafhængige af banken og realkreditinstituttet, derfor har vi udelukkende fokus på jeres behov.

Finanstilsynets Tilladelse

Med en rådgiver fra BoFinans kan i vide jer sikre ved jeres rådgivning. Vi udøver nemlig regelmæssige kvalitetstjek af vores rådgivning.

Afdelinger i hele landet

Vi har afdelinger i Jylland, Fyn, Sjælland eller Hovedstaden. Derfor kan I altid finde en uvildig rådgiver tæt på jeres nærområde.

Det komplekse lånemarked

 

Der er et utal af muligheder for, hvordan jeres forening kan sammensætte sine lån. Det giver betydelige kontante fordele at få dem sammensat på den helt rette måde. Det er dog rigtig kompliceret selv at navigere rundt i de mange muligheder. Man skal bl.a. have overblik over forskellige kombinationer af løbetider, afdragsordninger og rentevilkår. Ved at vælge netop den sammensætning der fungerer bedst for jeres behov, kan der være mange penge at spare.  Det har vi heldigvis styr på hos BoFinans, og vores økonomiske nørder kan hurtigt og nemt finde præcis den sammensætning, som er bedst for jeres økonomi.

Vil I vide mere om jeres muligheder?

Snak med en rådgiver