BoFinans Odense

Kontakt

Østre Stationsvej 43,3
Toldkammeret
5000 Odense C

Telefon, Lene Bjerring: 28 74 86 02
E-mail, Lene Bjerring: lb@bofinans.dk

Telefon, Jesper Hansen:  20 10 81 09
E-mail, Jesper Hansen: jh@bofinans.dk

Besøg os på Facebook

 

Hos BoFinans Odense og Fyn er kunden altid i centrum. Som kunde kan du derfor have tillid til, at vi tager din situation seriøst, og at vi behandler din sag med engagement og respekt.

Vi er altid 100% uvildige i vores rådgivning - vi arbejder KUN for dig!

Vi går aldrig ind i sager, hvor vi ikke er sikre på, at der er merværdi for dig - så giver vi hellere et par gratis gode råd med på vejen. Vores succes er betinget af, at du får økonomiske gevinster, overblik og ro omkring din økonomi.

Som del af BoFinans-gruppen har vi adgang til at rådgive og servicere dig omkring styrkelse af alle facetter i din økonomi som privat person. Er du erhvervsdrivende, så har vi også stærke programmer til optimering af din virksomheds drift og balance.

Finansiering af fast ejendom såsom ejerboliger, andelsboliger, sommerhuse, erhvervsejendomme og andelsboligforeninger og aktiv pleje af lånene i disse er vores speciale. Her kan vi sikre og styrke din økonomi på den lange bane, uden du skal bruge tid og bekymring på dette.

Desuden tilbyder vi virksomheder at styrke deres personalepleje med tilbud om økonomitjek for optimering af daglig økonomi for virksomhedens ansatte, eller for overblik og tilpasning i forbindelse med afskedigelser.

Vi tilbyder også kommuner at hjælpe dig som borger, hvis du er kommet på overførselsindkomst og har problemer med at få pengene til at række.

Udfyld kontaktfeltet til højre, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi via et gratis og uforpligtende møde - eller skriv til info@bofinans.dk.

Lene Bjerring | Indehaver og økonomisk rådgiver
Tlf. 28 74 86 02 | lb@bofinans.dk

Jeg er bankuddannet og har arbejdet med privat- og erhvervskunder igennem mere end 20 år.

Som indehaver af  BoFinans Odense tilbyder jeg 100% uvildig rådgivning som kunde og du vil få min fulde opmærksomhed og et stærkt engagement.

Jesper Hansen | Indehaver og økonomisk rådgiver
Tlf. 20 10 81 09 | jh@bofinans.dk

Jeg har i mange år rådgivet private såvel som virksomheder inden for områderne privatøkonomi, gældsrådgivning, køberrådgivning, driftsøkonomi og optimering i virksomheder.