Omlægning af boliglån

Hvorfor ikke udnytte det fulde potentiale i dine boliglån? For mange boligejere, sluger boliglånet en stor portion af det månedlige budget. Netop derfor er det en god idé at løbende vurdere, om dine boliglån er sammensat, så det gavner din økonomi mest muligt, og om der er en gevinst ved en omlægning af fastforrentet lån. Ved at foretage en låneomlægning, har du mulighed for at få mere luft i budgettet, så der måske er plads til mere spændende udgifter, eller mere luft til at kunne overkomme en usikker fremtid, f.eks. i forhold til job. Det kan enten ske i form af rentebesparelser, eller ved at opnå en kursgevinst.

Hvorfor skal jeg overveje låneomlægning af mit boliglån?

Der kan være forskellige grunde til, hvorfor du skal overveje en låneomlægning. Typisk er det fordi der er mulighed for at du kan opnå en økonomisk gevinst, enten ved:

  • At få en lavere rente på obligationslånet, og derfor også en lavere ydelse.
  • At reducere din restgæld.
  • At skifte lånetype, hvor vi i BoFinans hjælpder dig med at se på risikoen i forhold til din samlede økonomi (Se fastforrentet eller variabelforrentet lån).
  • At ændre løbetiden på dit lån.

Om en låneomlægning af dit boliglån kan være fordelagtig for din økonomi, afhænger af hvordan din nuværende økonomi ser ud, og hvordan omverdenen udvikler sig og påvirker realkreditlånene. Renteniveauet er nemlig skiftevis op- og nedadgående, alt efter hvad der sker ude i den store verden, og har du f.eks. et fastforrentet lån, er der mulighed for at du kan opnå en gevinst ved en låneomlægning, når renteniveauet falder under din nuværende rente. Det er dog vigtigt at omlægge med mening, og der er mange ting at tage højde for, når man overvejer en låneomlægning.

BoFinans hjælper dig med låneomlægning

Du har som sagt mulighed for at opnå en gevinst i form af kontant udbetaling på dit lån, eller en betragtelig reducering af din restgæld. Det kræver dog byb indsigt i obligationsmarkedet, og der skal investeres både tid og kræfter i at holde øje med renten og kursen på tværs af de forskellige realkredit udbydere, lave konsekvensberegninger, samt omlægge lån på rette tidspunkter. For os er det vigtigt at du kan være tryg ved, at beslutningen om at omlægge dit boliglån er taget på et grundigt og fagligt grundlag, samtidig med at du holder en god relation med banken.

Omlægning af boliglån

Få 1 times gratis uvildig rådgivning.

Lad os sammen kigge på din økonomi, for at se hvad en låneomlægning åbner op for af muligheder for dig. Vi når hele vejen rundt, og vi lægger sammen en strategi for, hvordan du kan gribe en låneomlægning an. Det er selvfølgelig et uforpligtigende møde, men vil du gerne have yderligere hjælp til at få omlagt dine lån, så tager vi en snak om, hvordan BoFinans kan føre din låneomlægning fra A til B.

Kontakt os

Tilmeld dig Aktiv Gældspleje

Tilmeld dig vores full-service aftale på Aktiv Gældspleje, og modtag løbende opdateringer på dine økonomiske muligheder. Med Aktiv gældspleje får du:

  • Løbende analyser af din økonomiske situation og gældssammensætning.
  • Aktiv overvågning af kursen og renten på dit realkreditlån
  • Forslag til omlægning af lån med økonomisk gevinst.

Kontakt os

Omlægning af boliglån

Få 1 times gratis rådgivning - Helt uforpligtende

Hvis du gerne vil høre mere om hvordan vores kyndige rådgivere kan hjælpe dig med dine økonomiske overvejelser, så udfyld denne kontaktformular. Vi finder den rådgiver som bedst matcher din situation, og I kan sammen gennemgå mulighederne for din økonomi. Det er helt uforpligtigende at kontakte os og koster ikke noget. Du får tværtimod muligheden for at finde betydelige besparelser i din økonomi

Få kontakt til en rådgiver

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op af en rådgiver hurtigst muligt.

Du kan også ringe på 70 26 81 09 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til info@BoFinans.dk,