Køge & Stevns

Din Uvildige Rådgiver

BoFinans Køge & Stevns arbejder konstant på at finde den optimale løsning til dig som kunde. Vi skal ikke tage hensyn til andre parter end dig - du er den vigtigste.

Derfor kan du være tryg i de beslutninger, vi sammen finder frem til.

Er du privatkunde eller erhvervskunde, er vi kun et opkald væk – og en snak i telefonen koster ikke noget. I rigtig mange tilfælde finder vi de muligheder, der giver dig en merværdi.

Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende møde hos os. Det gør både dig og os sikre på, at samarbejdet kan give dig merværdi i din økonomi.

 For English, click here

Kontakt

Brogade 7E, 2.sal
4600 Køge

Telefon:
24 84 14 32 | 31 41 86 84

E-mail:
cb@bofinans.dk | pje@bofinans.dk

Kontortider:
Man-fredag: 8.00 - 16.00

Kontakt mig

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kontakt mig

Charlotte

Charlotte Bohnsen | Indehaver & Økonomisk rådgiver
Tlf. 24 84 14 32 | cb@bofinans.dk

Min dagligdag går med at hjælpe private og virksomheder med at få de bedst tænkelige forhold indenfor lån, opsparing, pension og alt, hvad der "koster penge", men som man ikke altid har overblik over.

Jeg har haft hele mit arbejdsliv i den finansielle branche og har således mere end 10 års erfaring med privatkunder, erhvervskunder, kommuner og deres borgere.

Palle Jensen | Indehaver og økonomisk rådgiver
Tlf. 31 41 86 84 | pje@bofinans.dk

Min baggrund er næsten 30 år i bank verdenen, hvor jeg har beskæftiget mig med alt fra boligrådgivning, investeringsrådgivning, afdelingsdirektør og erhvervskunder, så jeg har en god bred viden til at kunne rådgive dig bedst muligt.

Overfor virksomheder har jeg god erfaring med finansiering, økonomi, salg, ledelse, og så har jeg mange gode kreative idéer til at løse problemer.

Fik nej i banken - 3 dage efter købte de drømmeboligen

Kristina og Jackie Michelsen fik nej til at købe deres drømmehus af banken, men med hjælp fra Charlotte Bohnsen fra BoFinans Køge og Stevns kunne de underskrive købspapirerne blot 3 dage efter.

Dorthe fik råd til renoveringen med hjælp fra BoFinans

Da Dorthe skulle finansiere et renovationsprojekt, tog hun fat i Charlotte fra BoFinans. Charlotte hjalp hende fra A-Z med at få den bedste finansiering hjem.

Andreas sparer nu 4.000 kr. om måneden

Andreas fik kigget alle sine boliglån, realkreditlån, billån og øvrige økonomiske poster igennem af Charlotte fra BoFinans Køge, og fik i alt en månedlig besparelse på 4.000 kroner.

Få 1 times gratis rådgivning - Helt uforpligtende

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vores kyndige rådgivere kan hjælpe dig med dine økonomiske overvejelser, så udfyld denne kontaktformular og bliv kontaktet af Palle eller Charlotte. Så kan I sammen gennemgå mulighederne for din økonomi. Det er helt uforpligtigende at kontakte os, og den første snak koster ikke noget. Vi tager først betaling for dit rådgivningsforløb, hvis vi bliver enige om den rette strategi for din økonomi.

Få kontakt til Palle eller Charlotte

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op af Palle eller Charlotte hurtigst muligt.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Du kan også ringe på 24 84 14 32 eller 31 41 86 84 hverdage 8:00 - 16:00
eller sende en mail til cb@bofinans.dk eller pje@bofinans.dk