Boliglånsberegner - Hvor meget kan jeg låne?

Er du i tvivl om, hvor meget du kan få lov til at låne i banken til din drømmebolig? Så prøv vores boliglåns beregner. Baseret på din økonomi, giver beregneren dig et skøn på, hvor meget du kan låne i banken - både på egen hånd og med en uvildig rådgiver fra BoFinans ved din side.

Prøv Beregneren

Hvad er jeres månedlige husstandsindkomst?*

* Med hustandsindkomst menes ejernes samlede bruttoløn (altså før skat) fratrukket eget pensionsbidrag.

Husstandsindkomst: 10.000,-

10.000,-
150.000,-

Hvor meget gæld har I?*

* Der skal kun oplyses den gæld, som følger med over i et nyt hus. (typisk billån, SU-lån, forbrugslån og lignende). Hvis du har huslån i nuværende bolig, så skal de ikke med, da de normalt bliver indfriet ved et salg og derfor ikke følger med i en ny bolig.

Indtast samlet gæld

Hvor stor en udbetaling vil I ligge?*

* Her skal der oplyses, hvor mange penge vil du selv komme med til den nye bolig, det kan være penge du har sparet op, det kan være overskuddet fra din nuværende bolig, arv eller andet. Vær opmærksom på, at der er et lovkrav om min. 5 % af købsprisen i egenbetaling / udbetaling. Hvis du f.eks. selv har 1 mill. kr. og du vil ligge en udbetaling på 700.000 kr. og bruge resten til forbedringer, så skal der stå 700.000 kr. i feltet.

Indtast opsparing

Her er dit resultat!

Bemærk at beregningen er baseret på et skøn og at du bør lade os kontakte dig, for at lave en præcis beregning og finde den rigtige løsning for dig.

Månedlig indkomst:
Gæld med over i nyt hus:
Udbetaling / egenbetaling:

Her er hvad I kan købe hus for

Uden Bofinans:
Med Bofinans:
Jeg vil gerne kontaktes!

Derfor kan BoFinans opnå en højere godkendelse.

  • Vi præsenterer sagen professionelt for bankerne
  • Vi ved hvilken bank der passer bedst til din profil
  • Vi opnår ofte bedre priser, som gør plads til en højere belåning
  • Vi ekspederer mange sager, så bankerne vil gå længere for os end for den enkelte kunde

Lån mere med BoFinans i ryggen

Mange kommende boligejere har svært ved at gennemskue hvor meget de kan låne til huskøb. Det er fuldt forståeligt, da du kan få to forskellige svar fra to forskellige banker. Alle banker er nemlig ikke ens, og nogle banker passer bedre til din økonomi end andre. Hvor meget du kan købe hus for kommer i stor grad også an på, hvordan du præsenterer din økonomi overfor banken. Får du præsenteret dig og din økonomi fra jeres bedste side, er der en betydelig forbedring i, hvad du kan købe hus for.

Hos BoFinans har vi styr på, hvilken bank som passer bedst til din profil, og vi ved hvordan vi får din økonomi til at fremstå bedst muligt. Netop derfor kan du se en betydelig forskel på, hvor meget du kan købe hus for på egen hånd og med hjælp fra BoFinans.

Opnå kontante fordele

Kontakt os eller bestil et gratis møde og hør mere om dine fordele med køberrådgivning hos BoFinans

Kontakt os

Har banken sagt nej?

Bare rolig - Det kan vi måske også råde bod på. Se videoen om, hvordan BoFinans hjalp Kristina og Jackie med at blive godkendt til at låne til hus i banken.

Med økonomisk rådgivning fra BoFinans kan du måske også få lov at låne til drømmehuset. Også selvom banken allerede har sagt nej.

Læs mere

Få 1 times gratis rådgivning - Helt uforpligtende

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vores rådgivere kan hjælpe dig med, hvor meget du kan låne, så udfyld denne kontaktformular. Vi finder den rådgiver som bedst matcher din situation, og I kan sammen gennemgå mulighederne for din økonomi. Det er helt uforpligtigende at kontakte os og koster ikke noget. Du får tværtimod muligheden for at finde betydelige besparelser i din økonomi.

Få kontakt til en rådgiver

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op af en rådgiver hurtigst muligt.

Du kan også ringe på 70 26 81 09 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til info@BoFinans.dk,