Boligkøbsberegner - Hvor meget kan jeg låne?

Er du i tvivl om, hvor meget du kan få lov til at låne i banken til din drømmebolig? Så prøv vores boliglåns beregner. Baseret på din økonomi, giver beregneren dig et skøn på, hvor meget du kan låne i banken - både på egen hånd og med en uvildig rådgiver fra BoFinans ved din side.

Prøv Beregneren

Hvad er jeres månedlige husstandsindkomst?*

* Med husstandsindkomst menes ejernes samlede bruttoløn (altså før skat) fratrukket eget pensionsbidrag.

Husstandsindkomst: 10.000,-

10.000,-
150.000,-

Hvor meget gæld har I?*

* Der skal kun oplyses den gæld, som følger med over i et nyt hus. (typisk billån, SU-lån, forbrugslån og lignende). Hvis du har huslån i nuværende bolig, så skal de ikke med, da de normalt bliver indfriet ved et salg og derfor ikke følger med i en ny bolig.

Indtast samlet gæld

Hvor stor en udbetaling vil I lægge?*

* Her skal der oplyses, hvor mange penge vil du selv komme med til den nye bolig, det kan være penge du har sparet op, det kan være overskuddet fra din nuværende bolig, arv eller andet. Vær opmærksom på, at der er et lovkrav om min. 5 % af købsprisen i egenbetaling / udbetaling. Hvis du f.eks. selv har 1 mill. kr. og du vil lægge en udbetaling på 700.000 kr. og bruge resten til forbedringer, så skal der stå 700.000 kr. i feltet.

Indtast opsparing

Her er dit resultat!

Bemærk at beregningen er baseret på et skøn og at du bør lade os kontakte dig, for at lave en præcis beregning og finde den rigtige løsning for dig.

Månedlig indkomst:
Gæld med over i nyt hus:
Udbetaling / egenbetaling:
OBS: Du skal som minimum selv kunne lægge 5% i udbetaling.
Dette er et lovkrav, og vil kræve yderligere opsparing.

Her er hvad I kan købe hus for

Uden Bofinans:
Med Bofinans:
Jeg vil gerne kontaktes!

Derfor kan BoFinans opnå en højere godkendelse.

 • Vi præsenterer sagen professionelt for bankerne
 • Vi ved hvilken bank der passer bedst til din profil
 • Vi opnår ofte bedre priser, som gør plads til en højere belåning
 • Vi ekspederer mange sager, så bankerne vil gå længere for os end for den enkelte kunde

Sådan bestemmer banken hvor meget du kan låne:

Banken laver en kreditvurdering af din økonomi, som bedømmer hvor stabile dine økonomiske forhold er. Kreditvurderingen er typisk baseret på din:

Rådighedsbeløb

Rådighedsbeløb

Dit rådighedsbeløb er det beløb din husstand har tilovers hver måned, når alle de faste udgifter er betalt. Banken bruger dette beløb til at vurdere hvor meget du kan afdrage på lånet.

Gældsfaktor

Gældsfaktor

Din gældsfaktor er forholdet mellem din hustands samlede indkomst og gæld. Banken bruger denne faktor for at sikre at din indkomst kan holde til udgifterne involveret i lånet.

Soliditet

Soliditet

Din soliditet er din husstands samlede formue i forhold til jeres samlede værdier. Banken bruger dette nøgletal til at bedømme, hvor godt din økonomi er rustet i mulige modgangstider.

Derfor gør BoFinans en forskel

 • Vi præsenterer sagen professionelt for banken
 • Vi ved hvilken bank der passer bedst til din profil
 • Vi har erfaring med at forhandle med banken
 • Vi opnår ofte bedre priser, som gør plads til en højere belåning
 • Vi ekspederer mange sager, så bankerne vil gå længere for os end for den enkelte kunde
Højere godkendelse

Har banken sagt nej?

Bare rolig - Det kan vi måske også råde bod på. Se hvordan BoFinans hjalp Kristina og Jackie med at blive godkendt til at låne til hus i banken.

Med økonomisk rådgivning fra BoFinans kan du måske også få lov at låne til drømmehuset. Også selvom banken allerede har sagt nej.

Læs mere

Virkelig grundig gennemgang…

"Virkelig grundig gennemgang af privatøkonomien, fortalt i et sprog som vi forstod. En fantastisk god oplevelse som gav indblik og overblik. Kan varmt anbefales"
- K.C

Lån mere med BoFinans i ryggen

Mange kommende boligejere har svært ved at gennemskue hvor meget de kan låne til huskøb. Det er fuldt forståeligt, da du kan få to forskellige svar fra to forskellige banker. Alle banker er nemlig ikke ens, og nogle banker passer bedre til din økonomi end andre. Hvor meget du kan købe hus for kommer i stor grad også an på, hvordan du præsenterer din økonomi overfor banken. Får du præsenteret dig og din økonomi fra jeres bedste side, er der en betydelig forbedring i, hvad du kan købe hus for.

Hos BoFinans har vi styr på, hvilken bank som passer bedst til din profil, og vi ved hvordan vi får din økonomi til at fremstå bedst muligt. Netop derfor kan du se en betydelig forskel på, hvor meget du kan købe hus for på egen hånd og med hjælp fra BoFinans.

Opnå kontante fordele

Kontakt os eller bestil et gratis møde og hør mere om dine fordele med køberrådgivning hos BoFinans

Kontakt os

100% Uvildig Rådgivning

Vi er uafhængige af bankernes interesser. Derfor har vi fokus på at finde det mest fordelagtige lån til dig.

Finanstilsynets tilladelse

Vi har Finanstilsynets tilladelse til at yde økonomisk rådgivning. Så er din økonomi sikret bedst muligt.

Afdelinger i hele landet

Du kan altid finde en lokal BoFinans rådgiver nær dig. Find din lokale rådgiver her.

No Cure - No Pay

Kan vi ikke finde en bedre løsning til dit lån, er rådgivningen på vores regning - Kvit og frit.

Lån Ansvarligt

Lån ansvarligt

Det er ikke kun til bankens fordel at få lavet en kreditvurdering på dig selv. Det er nemlig vigtigt at du ikke låner mere, end hvad din økonomi kan holde til. Hvis dit lån er for stort kan du risikere ikke at være i stand til betale lånet tilbage igen. Det kan have store konsekvenser for din økonomi, så som at ende i fogedretten eller RKI.

Med uvildig rådgivning hos BoFinans er du bedre sikret. Vi giver vores objektive råd til, hvor meget du bør låne. På den måde sikrer du dig at din økonomi kan holde til de udgifter der er involveret i dit boliglån.

Få 1 times gratis rådgivning - Helt uforpligtende

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vores kyndige rådgivere kan hjælpe dig med dine økonomiske overvejelser, så udfyld denne kontaktformular. Vi finder den rådgiver som bedst matcher din situation. Så kan I sammen gennemgå mulighederne for din økonomi. Det er helt uforpligtigende at kontakte os, og den første snak koster ikke noget. Vi tager først betaling for dit rådgivningsforløb, hvis vi bliver enige om den rette strategi for din økonomi.

Få kontakt til en rådgiver

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op af en rådgiver hurtigst muligt.

 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Du kan også ringe på 70 26 81 09 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til info@bofinans.dk,