Har du købt bolig, men endnu ikke fået valgt dit lån?

Udgivet d. 18. marts 2020

Du står og skal overtage en ny bolig her i foråret/sommer 2020. Lånene optages som regel meget tæt på overtagelsesdatoen, så du har ikke valgt lån endnu og Corona virussen har utvivlsomt skabt meget usikkerhed om, hvornår og hvilke lån der skal optages i den nye bolig.

Tag beslutning på oplyst grundlag

Det er rigtig vigtigt i det nuværende marked, at du får taget en beslutning på oplyst grundlag. Det kan give ro i maven at få nogle faktuelle tal på hvad det koster dig at gøre noget nu kontra at afvente, til du er tættere på at overtage boligen.

Stress på obligationsmarked

I disse dage er der meget stress på obligationsmarkedet verden over, usikkerheden startede i Italien pga. deres rente er steget voldsomt, dette har skabt usikkerhed langt ud over de italienske grænser og har fået obligationerne til at opføre sig helt atypisk. Der er nu i mange lande sat ind for at visse spekulative handler ikke kan handles, for at sikre at der ikke kommer så store udsving på børsmarkedet.

De næste par dage vil der højst sandsynlig komme flere tiltag fra centralbanker og børserne, der vil sikre bedre stabilitet omkring bla. obligationer. I BoFinans afventer, og observerer vi, hvad der sker time for time.

Kurssikre nu pga. Corona virussen?

Men vi kan stadigvæk holder overblikket og synliggøre for dig og din evt. bedre halvdel, hvad det f.eks koster dig økonomisk at kurssikre nu frem for at vente.

Renten er steget på 0.5% lånene så de udbydes ikke længere, hvad betyder det i kroner øre for dig, hvis du afventer og ser om der bliver en åbning på f.eks 1% lånet contra 1,5% som er åbent lige nu?

BoFinans ser nuværende marked som uhyre usikker, og det kan derfor være en rigtig god idé for dig, at få sikret din finansiering af boligen hurtigst muligt. BoFinans tilbyder et gratis formøde herom, og kan vi hjælpe dig med uvildigt rådgivning og så du er godt på vej til at træffe den rigtig beslutning.