Boligpriserne stiger: Få genvurderet dit hus

Jesper Hansen, partner og økonomisk rådgiver hos BoFinans
Udgivet d. 22. juni 2021

Er du boligejer? Så kunne det være en rigtig god idé at få lavet en ny vurdering af din bolig. Boligpriserne er nemlig steget markant over den seneste tid, og en revurdering kan være en stor fordel for dig - også selvom du ikke har planer om at sælge.

Hvis du har banklån:

Har du et banklån på huset, som stadigvæk sidder og gnaver i økonomien? Så kan forøgelsen i din boligs værdi nemlig være med til at betale banklånet hurtigere ud.

Er din bolig steget 5, 10 eller 15% i værdi, så kan du udnytte dette til at optage et tillægslån i boligen med bedre vilkår til at afvikle dit dyre banklån med. Ved at få betalt banklånet hurtigere ud, kan du spare mange penge på årlige gebyrer og omkostninger.

Hvis du ikke har banklån:

Har du ikke et banklån? Så kan du stadigvæk drage nytte af en revurdering af huset. Den højere vurdering kan nemlig bruges til at få lavere belåning, og dermed lavere bidragssatser. Det kan f.eks. gøres ved at omlægge fra variabel til fast rente.

Vil du vide mere? Så kontakt os til en gratis of uforpligtende samtale om, hvordan du kan drage nytte af at få revurderet dit hus.