Studiejob i BoFinans Køge

Bliv studentermedhjælper hos BoFinans Køge

og bliv en del af et succesfuldt økonomisk rådgivningskoncept.


Vores kontor i Køge udvider, og vi søger derfor en studentermedhjælper som kunne være interesseret i muligheden for at blive Uvildig Økonomisk Rådgiver på den anden side af studiet.

Hvem er BoFinans?

Vi er specialister i at rådgive vores kunder uvildigt i forbindelse med boligkøb, lån eller at få styr på økonomien. Virksomheden blev stiftet i 2005 og består i dag af ni afdelinger. Vi er derfor godt på vej til at danne et stærkt landsdækkende netværk, klar til at hjælpe folk i hele Danmark med besparelser og smartere økonomiske løsninger.

Vi er 100% drevet af vores uvildighed som rådgivere. Vi bekymrer os derfor ikke om salgsbudgetter, henvisningsbonusser, salgsprovisioner, eller andre personlige interesser. Vi er udelukkende fokuseret på kundens behov – hver gang.

Hvad tilbyder vi?

I BoFinans familien er der højt til loftet, og hver dag er fyldt med glade kunder (Tjek evt. vores Trustpilot). Vi tilbyder stor frihed og fleksibilitet, og du vil i høj grad selv kunne præge dine arbejdsdage. Vi søger en studentermedhjælper til vores kontor i Køge i gåafstand fra stationen.

Som studentermedhjælper hos BoFinans vil du få en bred vifte af praksiserfaring inden for økonomisk rådgivning, med henblik på at du ved endt studie er klædt på til at kunne blive uvildig økonomisk rådgiver.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

  • Deltagelse i kundemøder
  • Beregninger og løsning af kundernes økonomiske muligheder
  • Kontakt til pengeinstitutter og pensionsselskaber
  • Diverse administrative opgaver (fakturering, etc.)
Hvem er du?

Vi tænker at du er i gang med en bachelor eller kandidat indenfor økonomi og finans. Det er ikke en nødvendighed med tidligere erhvervserfaring - vi skal nok give dig den oplæring du har brug for.

Vi tænker at du...

  • ...har en god økonomisk forståelse
  • ...har en faglig interesse i privatøkonomi
  • ...har lyst til at opnå en solid faglig udvikling
  • ...er i gang med en relevant uddannelse
  • ...er god til kundekontakt
  • ...er lærenem

Opstart er hurtigst muligt, og vi kalder til samtale løbende, indtil den rette kandidat er fundet. 

Sådan ansøger du

Har du lyst til at udvikle dine kompetencer som økonomisk rådgiver, og har du lyst til at være en del af en ambitiøs virksomhed, hvor relationer, frihed og fleksibilitet er i højsædet? Tag kontakt til Nanna Jørgensen, så giver vi en kop kaffe.

Kontakt:

Mail: nj@bofinans.dk

Tlf.: 26 35 91 05

Vi glæder os til at høre fra dig.