Økonomiske Rådgivere i København

BoFinans søger økonomiske rådgivere

med lysten og modet til at gøre en forskel


Vi har fået vokseværk! Derfor søger vi i øjeblikket økonomiske rådgivere på fuldtid til vores nye og ambitiøse BoFinans afdeling i København.

Hvem er BoFinans?

Vi er et landsdækkende franchisekoncept med fart på. Vi tilbyder økonomisk rådgivning til både private og erhverv (og derudover også kommuner, andels-, og ejerforeninger).

Vi er 100% drevet af vores uvildighed som rådgivere. Det betyder, at vi altid sætter kundens behov først, og at vores hovedmål altid er at finde den bedste løsning til kunden. Vi bekymrer os derfor ikke om salgsbudgetter, henvisningsbonusser, salgsprovisioner, eller andre personlige interesser. Vi er udelukkende fokuseret på at skabe gode kundeoplevelser – hver gang.

Hvad tilbyder vi?

Hos BoFinans får du en tryg arbejdsplads med højt til loftet, og med et hav af glade kunder (Tjek evt. vores Trustpilot). Vi tilbyder stor frihed og fleksibilitet, og du vil i høj grad selv kunne præge din egen arbejdsdag. Derudover tilbyder vi også en særdeles attraktiv lønpakke. Du vil blive en del af et koncept med kollegaer fra alle Danmarks hjørner, som du til enhver tid vil kunne sparre med. Hos os er vi nemlig alle en del af det samme team. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

 • Kundemøder
 • Beregninger og løsning af kundernes økonomiske muligheder
 • Kontakt til pengeinstitutter og pensionsselskaber
 • Salgsfremmende aktiviteter
 • Samarbejdsmøder

Vores kunder har oftest brug for hjælp til at blive godkendt i banken, skaffe de mest optimale finansieringsvilkår, omlægge boliglån, pension, investering, etc. Dit primære arbejde kommer derfor til at omhandle disse opgaver.

Hvem er du?

Den typiske kandidat har en baggrund i bankverdenen og/eller en videregående økonomisk uddannelse. Erfaringer med ovenstående er derfor en fordel, men her er også plads til at du kan få nye erfaringer hos os. Det er vigtigt at vores rådgivere er lokale. Derfor ser vi at du er bosat i eller omkring København (bor du andre steder, så kontakt os alligevel – måske vi mangler netop dig til en af vores andre afdelinger). Du skal være klar på at have mange bolde i luften, og være drevet af at kunne gøre en forskel for den enkelte kunde.

Vi tænker at du er god til:

 • at tænke ud af boksen
 • at arbejde selvstændigt og opsøgende
 • at snakke økonomi i øjenhøjde
 • at skabe relationer til andre
 • at skabe tillid hos kunder
 • at være en god og udadvendt kollega

 

Opstart er hurtigst muligt, og vi holder løbende samtaler.

jobopslag
Sådan ansøger du

Har du lyst til at dedikere din arbejdsdag til at sætte kundens behov først? Og har du lyst til at være en del af en
ambitiøs virksomhed, hvor relationer, frihed og fleksibilitet er i højsædet? Så send din ansøgning og CV til lb@bofinans.dk, hvori du beskriver dig selv, din erfaring, og hvad du har at byde på. Har du nogle spørgsmål, så ring gerne til os, eller send os en mail.

Kontakt:

Mail: lb@bofinans.dk

Tlf.: 28 74 86 02

Vi glæder os til at høre fra dig.