Rådgivning til borgere - i samarbejde med kommunen

Målet med rådgivningen er at skabe konkrete løsninger og resultater for borgeren.BoFinans - gør som mange andre
Borgeren skal spare penge og få styr over egen økonomi.

BoFinans ønsker at gøre en positiv forskel i den service kommunerne leverer til borgere, der modtager overførselsindkomster og har økonomiske udfordringer.

BoFinans kan træde ind i det rum, hvor det kan være vanskeligt at opnå den vigtige tillid, fortrolighed og uvildighed mellem støtteyder og støttemodtager. Vi har vist, at vore rådgivere kan opnå denne tillid fra de borgere, vi har serviceret hidtil, og derigennem opnået gode resultater via almindelig økonomisk rådgivning og deltagelse i møder med banker og kreditorer – tiltag med stor effekt for borgeren, som kommunen ikke kan varetage direkte.

Vi hjælper bl.a. med gældsrådgivning.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os allerede i dag på telefon 70 26 81 09 og hør mere om, hvordan vi hjælper dig. Husk at et møde altid er gratis og uforpligtende.

Kontakt os nu

BoFinans leverer ’hjælp til selvhjælp’ til borgeren, så han eller hun står økonomisk stærkere, mere selvstændig og uafhængig efter et rådgivningsforløb bevilget af kommunen.

Vi medvirker til at skabe basis for en god stemning i mødet mellem borgeren og sagsbehandleren gennem etablering af en fælles forståelse af borgerens økonomiske udfordringer, konkrete løsninger samt succesoplevelser for borgeren.

Det er vort mål, at sagsbehandlerne og kommunen skal opleve færre konflikter, mere målrettet dialog, bedre arbejdsmiljø, kortere sagsbehandlingstid og færre eller mindre tillægsydelser.

Hør mere om mulighederne for personlig økonomisk rådgivning for Borgere i Kommuner på telefon 70 26 81 09

Du er også velkommen til at skrive en mail til info@bofinans.dk eller benytte dig af vores kontaktformular, hvad enten du er borger eller repræsenterer en kommune.