Bagom BoFinans

Jesper Steentofte Hansen, adm. direktør og stifter BoFinans Danmark

Tilbage i 2005 identificerede stifter og indehaver af BoFinans Danmark, Jesper Steentofte Hansen, et behov for at få rådgivning i forbindelse med boligkøb i sit netværk. Han kunne dengang mærke, at folk havde svært ved at navigere i markedet og at de ofte søgte hans hjælp. Derfor startede han BoFinans, som en uvildig økonomisk rådgivningsvirksomhed. 

I 2014 var behovet for rådgivning vokset enormt. Folk kørte gerne fra Aarhus eller Odense for at få rådgivning i Roskilde. Det blev dermed tydeligt at behovet var større end som så. Derfor besluttede Jesper, at virksomheden skulle udvides.  

Det blev til det BoFinans, vi er i dag. En franchise-kæde, hvor alle afdelingerne i Danmark har sin egen chef. For Jesper var det især vigtigt, at alle ville lægge et ligeligt engagement i organisationen. 

”Værdien af at have en uvildig rådgiver er en anden end at spørge banken”
- Jesper Hansen, stifter 

For Jesper var den uafhængige rådgiver en vigtig del af BoFinans: Vores rådgivere har ikke interesse i at anbefale bestemte ydelser frem for andre. Derfor har vi mulighed for at tilbyde løsninger, hvor fokus er 100% på dig som kunde.  

Hos BoFinans er vi specialister i at rådgive dig i forbindelse med boligkøb, lån eller at få styr på økonomien. For os er det vigtigt, at du som kunde er tryg, og det er grundlaget for, at alle vores rådgivere er uvildige. Klik her for at læse mere om vores ydelser.