Bliv franchisetager

Bliv franchisetager (der søges nu)

Brænder du for at give god økonomisk rådgivning?

Hvis du…

  • har en drøm om at blive selvstændig, og styre din egen indtjening,
  • har et brændende ønske om at give den bedste uvildige rådgivning,
  • er god til at sætte dig ind i kundernes situation – og kan skabe tillid, forståelse og overblik,
  • kan lide at tjene gode penge

… så er BoFinans og Franchising lige noget for dig.

Selvstændig – men ikke alene

Som indehaver af en BoFinans butik bliver du selvstændig, men du står ikke alene. Vi har et færdigt koncept klar til dig, og giver dig den hjælp og uddannelse du skal bruge i forbindelse med opstart af butikken. Efterfølgende hjælper vi dig med at skabe de bedst mulige resultater, herunder som noget NYT i branchen, vil du få adgang til kundesegmenter, som mindre finansielle rådgivere normalt ikke vil have adgang til, og der er allerede kunder som står og venter på rådgivning i dit kommende område.

Et succesfuldt koncept

BoFinans tilbyder uvildig økonomisk rådgivning – helt uafhængig af økonomiske interesser – kun med et fokus: At optimere kundens økonomi.
Markedet for uvildig økonomisk rådgivning er stort. At overskue og gennemskue hele det finansielle marked – og dermed få det optimale ud af sin økonomi – stiller i dag meget store krav til kunderne. Samtidig har de fleste af vore kunder oplevet forringelse af servicen og fået svækket tillid til den ’gratis’ rådgivning de tidligere fik i deres pengeinstitut.
Konceptet er udviklet gennem 10 år og har bevist sin bæredygtighed i Danmark. Kæden af BoFinans filialer vil blive baseret på dette succesfulde koncept, hvor butikkerne drives af selvstændige partnere i tæt samarbejde med BoFinans ApS.

Vi hjælper dig i gang – og videre til succesBoFinans - gør som mange andre

I forbindelse med opstart af ny butik hjælper BoFinans med etablering af bankforbindelse, godkendelse hos Finanstilsynet, værktøjer til at håndtere rådgivningen, uddannelse og oplæring samt meget mere. Kort fortalt hjælper vi dig sikkert igennem hele processen med etablering af din BoFinans butik.

Vær med til at skabe den største kæde af finansielle rådgivere i Danmark

Vi startede rekrutteringen i slutningen af 2015. I 2016-2018 har vi kørt 2. & 3. etape. Vi er vi gået igang med 4. etape.

Du er velkommen til at kontakte BoFinans for yderligere information, hvis vi har fanget din interesse.

Skriv til Adm. Direktør Jesper Steentofte Hansen på: info@bofinans.dk eller ring på tlf. +45 2010 8109.