Bliv Franchisetager i BoFinans

Har du en franchisetager gemt i maven?

Så skulle du måske overveje at blive en del af BoFinans familien


Vi har konstant vokseværk! Derfor søger vi altid muligheder for at åbne nye afdelinger rundt omkring i Danmark.

Hvem er BoFinans?

Vi er et landsdækkende franchisekoncept med fart på. Vi tilbyder uvildig økonomisk rådgivning til både private og erhverv (og derudover også kommuner, andels-, og ejerforeninger).

Vi er 100% drevet af vores uvildighed som rådgivere. Vi bekymrer os derfor ikke om salgsbudgetter, henvisningsbonusser, salgsprovisioner, eller andre personlige interesser. Vi er udelukkende fokuseret på kundens behov – hver gang.

Hvad tilbyder vi?

I BoFinans familien er der højt til loftet, og en hverdag fyldt med glade kunder (Tjek evt. vores Trustpilot). Vi tilbyder stor frihed og fleksibilitet, og du vil i høj grad selv kunne præge din egen arbejdsdag. Vi ser gerne at vores franchisetagere åbner kontorer i deres eget nærmiljø, og vi hjælper dig selvfølgelig rigtig godt i gang.

Vores kunder har oftest brug for hjælp til at blive godkendt i banken, skaffe de mest optimale finansieringsvilkår, omlægge boliglån, pension, investering, etc. Dit primære arbejde kommer derfor til at omhandle disse opgaver.

Hvem er du?

Den typiske kandidat har en baggrund i bankverdenen og/eller en videregående økonomisk uddannelse. Erfaringer med ovenstående er derfor en fordel, men her er også plads til at du kan få nye erfaringer hos os. Du skal være klar på at have mange bolde i luften, og være drevet af at kunne gøre en forskel for den enkelte kunde.

Vi tænker at du er god til:

  • at tænke ud af boksen
  • at arbejde selvstændigt og opsøgende
  • at snakke økonomi i øjenhøjde
  • at skabe relationer til andre
  • at skabe tillid hos kunder
  • at være en god og udadvendt kollega

 

Er du interesseret? Kontakt os med det samme - så tager vi et kaffemøde.

Sådan ansøger du

Har du lyst til at dedikere din arbejdsdag til at sætte kundens behov først? Og har du lyst til at være en del af en
ambitiøs virksomhed, hvor relationer, frihed og fleksibilitet er i højsædet? Tag kontakt til Jesper Hansen, så giver vi en kop kaffe.

Kontakt:

Mail: jh@bofinans.dk

Tlf.: 20 10 81 09

Vi glæder os til at høre fra dig.