København V, SV & Valby

Din Uvildige Rådgiver

Hos BoFinans arbejder vi kun for dig. For os handler det om, at være din og jeres foretrukne økonomiske sparringspartner. Derfor tager vi udgangspunkt i dine behov. Vores mål er at I hele tiden har den bedste økonomiske løsning. Vi lægger stor vægt på ligefrem og ærlig dialog. Det mener vi at alle parter kommer længst med.

Vi hjælper alle, så er du privatkunde, erhvervskunde, andelsboligforening eller kommune. Så står vi klar til at dele vores erfaringer med jer.

For os handler det om kemi. Derfor tilbyder vi altid det første møde gratis. Med god kemi, ligefrem og ærlig dialog, mener vi at  der skabes det stærkeste fundament for et  samarbejde der skaber økonomisk værdi for jer.

For English, click here

Kontakt

Frederiksborggade 5
1360 København K

Telefon: 23 10 54 74
E-mail: ml@BoFinans.dk

Åbningstider:
Man-fredag: 8.00 - 16.00

Kontakt mig

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kontakt mig

martin

Martin Levin | Indehaver & Økonomisk rådgiver
Tlf. 23 10 54 74| ml@bofinans.dk

Jeg er uddannet bankrådgiver med næsten 15 års erfaring. Jeg har primært beskæftiget mig med rådgivning af privatkunder, internationale privatkunder og mindre erhverv inden for boligfinansiering, pensionsrådgivning og investeringsrådgivning.

Få 1 times gratis rådgivning - Helt uforpligtende

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan BoFinans kan hjælpe dig med dine økonomiske overvejelser, så udfyld denne kontaktformular og bliv kontaktet af Martin. Så kan vi sammen gennemgå mulighederne for din økonomi. Det er helt uforpligtigende at kontakte os, og den første snak koster ikke noget. Vi tager først betaling for dit rådgivningsforløb, hvis vi bliver enige om den rette strategi for din økonomi.

Få kontakt til Martin

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op af Martin hurtigst muligt.

Du kan også ringe på 23 10 54 74 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til ml@bofinans.dk