Valg af bank

Overvejer du at skifte bank, men vil have sikkerhed på, at du får en bank, der møder dine personlige ønsker og behov?
Måske er du bare i tvivl om, hvorvidt du får det rigtige ud af din nuværende bank?

Så kan vi hjælpe dig hos BoFinans. Vi giver dig professionel rådgivning og hjælpe til at træffe den rigtige beslutning.

Kontakt os allerede i dag på telefon 70 26 81 09, og hør mere om, hvordan vi hjælper dig i dit valg af bank.

Du er naturligvis også velkommen til at skrive en mail på info@BoFinans.dk eller kontakte os via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med svar, så hurtigt vi kan.

Dit personlige valg af bank

Hos BoFinans får du uvildig rådgivning i forbindelse med valg af bank. En rådgivning, der tager udgangspunkt i dét, der er vigtigt for dig, så du finder ud af, om det er relevant for dig at skrifte bank.

  • Her er der forskellige parametre, der tages med i betragtningen:
  • Rentesatser på indlån
  • Renter og fleksibilitet på kreditfaciliteter
  • Ønsker for banktype (internetbank, lokal bank, fysisk bank)
  • Den personlige og tætte kontakt til en rådgiver
  • Fordele ved at tegne forsikringer via bank
  • Fordele ved at lave pensionsaftale via bank
  • Samt meget andet.

Der er altså mange faktorer, der spiller ind, når du står overfor et valg af bank. Og det kan ofte være en uoverskuelig og ressourcekrævende proces at undersøge, hvilket bankskifte der er mest fordelagtigt for dig. Det hjælper vi dig med.

En bank, du er tryg ved

En banks fornemste rolle er at tage hånd om dig og din økonomi på en ansvarlig og retfærdig måde. Der vil være perioder i dit liv, hvor du har brug for bankens støtte og fleksibilitet.

Derfor er det vigtigt, at du er tryg ved din bank og fornemmer et serviceniveau, der stemmer overens med dine forventninger og behov.

Det kan eksempelvis være i forbindelse med en gældssag, ændring i jobsituation, et boligkøb, eller hvis du ønsker at omlægge til et nyt lån.

BoFinans hjælper dig med at finde en bank, hvor du ikke blot er et nummer i rækken, men en person med individuelle behov.

Vidste du, at BoFinans også yder uvildig og professionel gældsrådgivning og økonomisk rådgivning? Det kan du læse meget mere om her på siden.

Er det tid til et bankskifte?

Gennem uvildig rådgivning med fokus på dig og dine økonomiske behov får du vores bedste råd og anbefalinger til et bankskifte. Med et indgående kendskab til branchen og de forskellige bankers værdigrundlag og kundehåndtering, hjælper vi dig til det bedst mulige valg af bank.

Få indsigt i dine bankbehov, og find den bank, der passer til dig og din økonomi.

Kontakt os på telefon 70 26 81 09, mail info@BoFinans.dk eller via vores kontaktformular, og lad os hjælpe dig i dit valg af bank.