Uvildig økonomisk rådgivning

Trænger økonomien til et tjek, eller ønsker du at få mest muligt ud af din økonomiske position.

Så kom forbi BoFinans til et uvildigt økonomisk rådgivningsmøde. Her modtager du økonomisk rådgivning, som tager udgangspunkt i en tre-trins-proces, hvor du får:

  • Et uforpligtende møde, hvor vi vurderer, hvilken værdi vores rådgivning giver dig, og hvilke informationer og dokumenter vi skal bruge fra dig.
  • En analyse af din økonomiske situation, og et overblik over din økonomi og dine muligheder
  • Samt en konkret strategi for optimering af din økonomi.

Hør mere om dine muligheder med BoFinans som din personlige økonomiske rådgiver på telefon 70 26 81 09.

Du er også velkommen til at skrive en mail til info@BoFinans.dk eller benytte dig af vores kontaktformular.

Vi tjener dig – du tjener penge

Med uvildig økonomisk rådgivning fra BoFinans er der ingen skjulte fortjenester eller dagsordener. Du får det bedst mulige produkt med konkurrencedygtige vilkår – altid med fokus på dine fordele.

Kom forbi til 1 times gratis analyse og rådgivning, og få afklaret dit behov for økonomisk rådgivning.

Vi går kun videre med den økonomiske rådgivning, hvis vi kan se, at der er betydelige økonomiske gevinster at hente for dig. Vi tager altså ikke din sag, hvis vi kan se, at du ikke får en værdi ud af vores service, som er højere end udgifterne til din rådgivning.

Du har alt at vinde – intet at tabe.

Er din sammensætning af lån hensigtsmæssig?

Når du søger BoFinans’ ekspertise inden for uvildig økonomisk rådgivning, bliver helheden i din økonomiske situation vurderet. Vi hjælper dig med at få et komplet overblik over din økonomi, hvorefter du modtager en strategi for, hvordan du:

  • Skaber balance i budgettet
  • Og opnår besparelser på både kort og lang sigt.

Et led i processen mod en mulig optimering af din nuværende og fremtidige økonomi er en vurdering af dine nuværende lån. Ofte er der mange kontante gevinster at hente ved strategisk omlægning af lån, og du kan rent faktisk gøre dit lån til et aktiv.

Det fortæller vi dig meget mere om, når du kommer ind til et rådgivningsmøde.

Er anden sammensætning af lån en løsning, du vil vide mere om? Så læs mere om vores service inden for omlægning af lån.

Få kontrol med uvildig økonomisk rådgivning

Få styr på din økonomi, inden den styrer dig. Hos BoFinans får du den rette hjælp og ekspertise til at få en stærk økonomisk position. Du får med andre ord tryghed i økonomien og et overblik til at træffe de rette beslutninger.

Her får du konkret og uvildig økonomisk rådgivning, der viser dig, hvordan du bør indrette din nuværende og fremtidige økonomi.

Lad os gennemgå din økonomi og få et overblik over din samlede økonomi – lige fra pension og formue til boligfinansiering og lånesituation.

Kontakt os på telefon 70 26 81 09, mail info@BoFinans.dk eller via vores kontaktformular her på siden.

Du kan også kontakte os via vores online værktøj; Økonomittest, og derigennem få adgang til et gratis kvalificeret bud fra en rådgiver, på hvad det økonomiske potentiale er for dig ved uvildig økonomisk rådgivning fra BoFinans