Referencer

Hvad siger kunderne

Siden 2005 har BoFinans dagligt rådgivet danske familier, virksomheder og andelsboligforeninger om forskellige økonomiske problemstillinger. Vores uvildighed sikrer, at rådgivningen kun har et formål – nemlig at tilpasse økonomien til den enkelte kunde og familie, virksomhed og forening.

BoFinans - gør som mange andre

Nedenfor er referencer til enkelte af de mange tusinder sager, vi har behandlet gennem årene.

Aktiv gældspleje

Henrik Kuskner, direktør:
"Sidste gang realkreditlånet blev omlagt kom der en kontant fordel ud af det på over kr. 250.000. Dette finansierede blandt andet seks ugers ferie for hele familien i Australien".

Carsten Oddenshede, skolelærer:
"Omlægningen sidst gav en kursgevinst, der betød, at vi kunne nedbringe vores gæld med omkring kr. 300.000. En omlægning, som vi aldrig tidligere har foretaget via vores bank".

Jakob Flindt, direktør:
"Mit samarbejde med BoFinans er godt og konstruktivt. BoFinans søger for at overvåge mit realkreditlån, og kommer med anbefalinger til løbende optimeringer, således at hvad enten kursen eller renten stiger eller falder, så er jeg sikker på at have det bedst mulige realkreditlån – det giver mig tryghed i hverdagen!”

Boligkøb

Jørgen Petersen, IT konsulent:
BoFinans hjalp os til at realisere vores drøm om køb af hus, og i tilgift fik vi en plan for hurtig afvikling af vores store forbrugslån, som sparede os for 100.000 i renteudgifter.

Vi havde en gæld på 350.000(forbrugslån stiftet ved tidligere skilsmisse), og ønskede at købe hus til 2MIO.
Ved gennemgang at budgettet, fik vi en snak omkring det at få budgettet til at balancere samt værdien af at blive gældfri indenfor kort tid.

Dette medførte at vi droppede tanken om at købe det pågældende hus, og i stedet fandt vi et hus til 1,25MIO, i samme område.
Vi fik sat drejebogen for ejendomskøb, tog i banken, og fik efter 3 uger kom bankgodkendelsen, og huset blev købt.

Vi boede inden købet i lejebolig, som kostede 10.000 pr. mdr., hvilket betød at vi ved at købe det nye hus sparede omkring 4.000 netto pr. mdr., som vi dermed kunne afdrage ekstraordinært på forbrugslånet, som dermed kunne nedbringes i løbet af 4 år, hvilket var en reduktion på 6 år i forhold til de oprindelige 10 år lånet skulle køre over.

Så vi er bare jublende glade, har sparet en masse rentepenge, og samtidig blevet husejere, stor TAK til Bofinans.