Køberrådgivning - Få råd til andelsboligen

Har du brug for rådgivning inden du køber en andelsbolig? Mange synes ikke at finansiering er ikke den mest spændende opgave, når man skal købe andelsbolig. Men det synes vi hos BoFinans. For os går der sport i at finde dig det allerbedste lån og få forhandlet det hjem med banken. Vores rådgivning sikrer dig et bedre og billigere andelsboliglån. Så overlad dine bekymringer om, hvordan du skal få finansieret drømmeboligen til os, og få mere tid til de lidt sjovere ting i livet.

Jesper Hansen

Jesper Hansen

Stifter og uvildig økonomisk rådgiver hos BoFinans

Få kontakt til en rådgiver

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op til en gratis og uforpligtende snak med en af vores rådgivere.

Du kan også ringe på 70 26 81 09 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til info@bofinans.dk,

100% Uvildig rådgivning

100% Uvildig Rådgivning

Vi er uafhængige af bankernes interesser. Derfor har vi fokus på at finde de mest fordelagtige lån til dig.

Finanstilsynets godkendelse

Finanstilsynets tilladelse

Vi har Finanstilsynets tilladelse til at yde økonomisk rådgivning. Så er din økonomi bedre sikret.

Afdelinger i hele landet

Afdelinger i hele landet

Vi har afdelinger i Hovedstaden, Sjælland, Fyn og Jylland. Så kan du altid finde en rådgiver nær dig.

No Cure - No Pay

No Cure - No Pay

Kan vi ikke finde en god løsning på finansieringen af din andelsbolig, får du rådgivningen kvit og frit.

Super Service

"Efter jeg var blevet afvist af 5 forskellige banker, fik jeg et tip om at BoFinans var en ting. Cirka en uge senere blev jeg ringet op og fik besked på at jeg var blevet godkendt til et lån på grund af BoFinans. Det var både hurtigt og med fremragende fornemmelse for kundeservice fra BoFinans side!"
- Dex

Har du fået 'nej' i banken?

Det betyder ikke at du ikke godt kan låne alligevel. Vi hjælper med få vendt nej'et til et ja ved at:

  • Kigge din økonomi igennem
  • Give banken et fyldestgørende billede over din økonomi
  • Øge din forhandlingsstyrke med banken
  • Få forhandlingerne med banken på plads

Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at få finansieringen af din andelsbolig i hus.

Rådgivning Andelsbolig

Vi finder det bedste lån til dig

Ikke alle lån er skabt ens - Nogle lån er bedre end andre. Men det kan være svært at finde hoved og hale i de utallige lånemuligheder du har. Det er vi dog rigtig gode til. Så læn dig tilbage og lad os finde den bedste finansiering af din nye andelsbolig.

Rådgivning Andelsbolig

Vi forhandler med banken

Banken kan være tung at danse med, men vi har heldigvis danset med dem mange gange før. Det betyder, at vi ved prævis hvad der skal til for at få dig godkendt til et bedre og billigere lån i banken.
Så har du råd og overskud til mere af det gode.

Rådgivning Andelsbolig

Vi tjekker andelsboligforeningen

Selvom der skal fart på når man shopper andelsbolig, er det vigtigt, at man stopper op og tjekker andelsboligforeningens økonomi. Nogle foreninger har nemlig en usund økonomi, og det kan gå ud over din økonomiske sikkerhed.

Vil du høre mere om køberrådgivning til andelsbolig?

Snak med en rådgiver

Spørgsmål & Svar

Hvad er uvildig rådgivning?

BoFinans består udelukkende af uvildige økonomiske rådgivere. Men hvad betyder det egentligt? At nogen er uvildig, kan oversættes til, at de er uafhængigt eller upåvirket af andres eller egne interesser. I forhold til økonomisk rådgivning betyder det, at den rådgivning du får er uafhængig af bankernes og realkreditinstitutternes interesser. Med en uvildig rådgiver er du derfor sikret, at dine interesser er i fokus. Den uvildige rådgiver har ingen personlige interesser i klemme i rådgivningsprocessen, da vi ikke er drevet af henvisningsbonuser eller salgsprovisioner. Den uvildige rådgivers eneste produkt er sin rådgivning. Derfor giver det mening, at det er i den uvildige rådgivers bedste interesse at tilbyde dig den bedst mulige rådgivning om din andelsbolig.

Hvor meget kan jeg købe andelsbolig for?

Hvor meget andelsbolig du har råd til kommer an på, hvordan din økonomi ser ud. Der tages blandt andet højde for din månedlige indkomst, hvor meget gæld du har, hvor meget du vil ligge i udbetaling, og hvor du henne er i livet. Det er vigtigt at du får lagt et realistisk budget, inden du springer ud i at købe andelsbolig. Så kan du nemlig sikre dig, at din økonomi kan bære de udgifter, som er involveret i et andelsboligkøb.  For at få en beregning på hvor meget du vil kunne låne for i banken, kan du  kontakte os. Det koster dig ikke noget, og er fuldstændigt uforpligtende. Bagefter kan vi altid tage en snak om, hvordan vores rådgivning kan give dig en bedre finansiering af din andelsbolig

Hvad koster køberrådgivning når jeg skal købe andelsbolig?

Prisen for køberrådgivningen kommer an på din specifikke situation. Det vil dog altid være en god investering for dig. Vi arbejder ud fra princippet "No Cure - No Pay", hvilket vil sige at vores rådgivning om din andelsbolig er gratis, hvis vi ikke kan finde en bedre løsning for dig og din økonomi. Kontakt os, for at finde ud af, hvad det vil koste dig at få en af vores uvildige rådgivere til at ordne finansieringen af din andelsbolig, og hør mere om hvor meget du kan sparre med vores hjælp.

Bankrådgiver eller uvildig rådgiver?

Mange vælger at søge rådgivning om deres økonomi hos deres personlige rådgiver nede i banken. De er også dygtige rådgivere, som har godt styr på alt det der foregår i deres bank. Det er dog vigtigt at huske på, at bankrådgiveren er ansat til først og fremmest at sælge bankens egne ydelser. Med en uvildig rådgiver er du sikret at dine interesser har første prioritet, og du får derfor også fortalt om der findes andre løsninger som er bedre for dig.

Er der forskel på hvordan en ejerbolig og en andelsbolig kan finansieres?

Når du skal købe ejerbolig, kan du oftest låne op til 80% af købesummen i realkreditten. Ved køb af andelsbolig er situationen en lidt andenDa du reelt set ikke har ejerskab over selve boligen, kan du typisk ikke låne pengene af realkreditinstituttet. Derfor kan du være nødt til at gøre brug af det lidt dyrere banklån. Dog skal du stadigvæk selv lægge 5 % i udbetalingen, ligesom hvis du skulle købe en ejerbolig. Klik her, hvis du vil læse mere om hvad du skal være opmærksom på når du skal købe bolig.