Omlægning af lån

Hos BoFinans finder du specialister inden for økonomisk rådgivning vedrørende omlægning af lån.

Går du med tanker om en omlægning af boliglån, eller en omlægning af realkreditlån? Eller måske kunne du tænke dig at vide, hvilke økonomiske gevinster du får ved en eventuel konvertering af lån?

Så kontakt os på telefon 70 26 81 09 eller via mail info@BoFinans.dk og book en tid til 1 times gratis analyse og rådgivning.

Er det tid til at omlægge lån?

Opnå gevinst ved lavere rente og bidragssats

Har du et 3,5% eller højere forrentet obligationslån, så er det en oplagt mulighed for en omkonvertering af lån lige nu. Brexit har trukket de danske renter ned i et meget lavt niveau, hvor de forventeligt vil ligge indtil uroen har lagt sig.
Værdien ved en sådan konvertering af lån vil være en besparelse på 1% eller mere i rente, afhængig af hvorvidt der vælges et 2% lån i en kurs omkring 96-98, eller et 2,5% lån tæt på kurs 100. Samtidigt kan der med fordel optimeres på bidragssatsen, i forhold til hvilken kreditforening der vælges - her kan være gode penge at spare.

Den store gevinst kan komme på sigt -

Når renterne begynder at stige vil du kunne opnå den store gevinst - enten kontant eller som reduktion at din restgæld ved at konvertere op igen.
Benyt muligheden for at positionere dig til fremtidige kursgevinster - vinduet til omlægning af lån er åbent frem til slutningen af juli.

Kontakt os på telefon 70 26 81 09 eller via mail info@BoFinans.dk i god tid før vinduet lukker,
så får du en gratis vurdering af potentialet for din omlægning af lån for dig.

Omlæg lån og spar penge

Renten er skiftevis op- og nedadgående, og det er her, du kan reducere gælden i din bolig, eller forberede dig på den næste kursgevinst og udnytte det lavere renteniveau.

Hvorfor ikke skabe og udnytte det fulde potentiale i dit lån? Med BoFinans som din professionelle rådgiver, er du sikret en løbende optimering af dit lån, der giver kontante gevinster og rentebesparelser. Du får med andre ord sikkerhed i dit budget og optimering af din økonomi, f.eks. ved en omlægning af realkredtlån.

Aktiv Gældspleje og omlægning af lån

Hos BoFinans får du mulighed for at benytte dig af vores tilbud om Aktiv Gældspleje. Her får du:

  • Analyse med konkrete anbefalinger og rentable løsninger
  • Professionelle økonomer, der overvåger kursen og renten på dit realkreditlån
  • 6-8 gange årligt får du relevant markedsinformation
  • Løbende anbefalinger til omlægning af lån
  • Aktiv hjælp til selve omlægningen af lånet
  • Sikring af boligens friværdi

Med vores ekspertise og erfaring modtager du en seriøs og uvildig rådgivning. Det betyder blandt andet, at du får den fulde gevinst af de besparelser, som en mulig omlægning af lånet giver.

Abonnementet for Aktiv Gældspleje, med løbende overvågning af dine lån og anbefalinger med konsekvensberegninger ved omlægninger, når det kan betale sig, koster 250 kr pr. måned for hver ejendom med realkreditlån, du ønsker serviceret.
Full service omlægning med rentereduktion koster fra 9.000 kr. og omlægning med kursgevinst koster fra 15.000 kr.
Vi foreslår kun omlægning, hvis vi kan påvise en attraktiv gevinst eller et stort potentiale fremadrettet.

Gør dit lån til et aktiv - Omlæg lån på de rette tidspunkter

Optimér dit lån og tjen penge med BoFinans ved roret. Det bringer ro til sjælen, og du opnår en økonomisk frihed, hvor der er plads til at realisere af dine drømme.

Du skal omlægge med mening og sørge for skiftevis at ramme rente-bund og rente-top. Det hjælper vi dig med, og du modtager altid den bedst mulige rådgivning i forhold til din situation og dit nuværende lån.

Er du interesseret i at høre om dine muligheder for omlægning af lån? Eller ønsker du et uforpligtende møde, hvor vi gratis gennemgår dit lån? Så tøv ikke med at kontakte os
på telefon 70 26 81 09, mail info@BoFinans.dk eller via vores kontaktformular her på siden.

Du kan også lave et indledende online tjek af din økonomi med vores ØkonomiTjek. Det er nemt, hurtigt og vi giver dig en snarlig tilbagemelding om dine muligheder for at opnå økonomisk gevinst.