Økonomisk rådgivning - Erhverv

Få mere overskud i virksomheden med uvildig økonomisk rådgivning fra BoFinans. Her finder du en skræddersyet økonomisk rådgivning til dit erhverv, der matcher dine ønsker og behov.

Du finder blandt andet ekspertrådgivning indenfor:

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os allerede i dag på telefon 22 98 01 78 og hør mere om, hvordan vi hjælper dig. Husk at et møde altid er gratis og uforpligtende.

Kontakt os nu

Skræddersyet erhvervsrådgivning

Igennem årene har vi leveret løsninger til en lang række erhvervskunder, deriblandt:

  • Selvstændige, mindre virksomheder
  • Mellemstore og store virksomheder
  • Erhvervskæder

Som selvstændig vil du blandt andet modtage rådgivning med det formål at optimere dine forretningsområder, -procedurer og indtjeningsevne og samtidigt få et økonomisk overblik over din samlede økonomi.

Som virksomhed kan du, som et led i optimering af medarbejdertrivslen, tilbyde dine medarbejdere en rådgivningspakke. Her kan de benytte sig af vores professionelle rådgivning til at optimere og skabe overblik over den private økonomi. Det skaber trygge og gode rammer om medarbejderne – både hjemme og på arbejdspladsen.

Som kæde er det muligt at indgå i et samarbejde med BoFinans. Her tilbydes alle kædens forretninger uvildig rådgivning, der hjælper dem til at udnytte ressourcerne og potentialet i forretningen bedre og derved opnå økonomiske gevinster og besparelser.

Se blandt andet, hvordan vores samarbejde med AutoMester hjalp Mikael fra Autogården i Roskilde til at blive den glade ejer af eget værksted.

Læs Mikaels historie

Økonomisk rådgivning til enhver situation

Uanset hvilken form for økonomisk rådgivning, du har brug for, er du og dine medarbejdere garanteret de bedste vilkår med en uvildig rådgiver ved din side. Du får rådgivning med fokus på dine muligheder på markedet, det største gevinstpotentiale samt den billigste løsning nu og fremover.