BoFinans København K & Christianshavn

 

Kontakt

Østergade 13 2.sal
1100 København K

Telefon: 23 10 54 74
E-mail: ml@BoFinans.dk

Åbningstider:
Man-fredag: 8.00 - 16.00

Hos BoFinans København K & Christianshavn arbejder vi kun for dig. For os handler det om, at være din og jeres foretrukne økonomiske sparringspartner. Derfor tager vi udgangspunkt i dine behov. Vores mål er at I hele tiden har den bedste økonomiske løsning. Vi lægger stor vægt på ligefrem og ærlig dialog. Det mener vi at alle parter kommer længst med.

Vi hjælper alle, så er du privatkunde, erhvervskunde, andelsboligforening eller kommune. Så står vi klar til at dele vores erfaringer med jer.

For os handler det om kemi. Derfor tilbyder vi altid det første møde gratis. Med god kemi, ligefrem og ærlig dialog, mener vi at  der skabes det stærkeste fundament for et  samarbejde der skaber økonomisk værdi for jer. Er I interesseret i opleve uvildig økonomisk rådgivning så ring til os på 23 10 54 74 eller mail til ml@bofinans.dk

martin

Martin Levin | Indehaver & Økonomisk rådgiver
Tlf. 23 10 54 74| ml@bofinans.dk

Jeg er uddannet bankrådgiver med næsten 15 års erfaring. Jeg har primært beskæftiget mig med rådgivning af privatkunder, internationale privatkunder og mindre erhverv inden for boligfinansiering, pensionsrådgivning og investeringsrådgivning.