København K & Christianshavn

Din Uvildige Rådgiver

Hos BoFinans København K & Christianshavn arbejder vi kun for dig. For os handler det om, at være din og jeres foretrukne økonomiske sparringspartner. Derfor tager vi udgangspunkt i dine behov. Vores mål er at I hele tiden har den bedste økonomiske løsning. Vi lægger stor vægt på ligefrem og ærlig dialog. Det mener vi at alle parter kommer længst med.

Vi hjælper alle, så er du privatkunde, erhvervskunde, andelsboligforening eller kommune. Så står vi klar til at dele vores erfaringer med jer.

For os handler det om kemi. Derfor tilbyder vi altid det første møde gratis. Med god kemi, ligefrem og ærlig dialog, mener vi at  der skabes det stærkeste fundament for et  samarbejde der skaber økonomisk værdi for jer.

For English, click here

Kontakt

Jernbanegade 23b
4000 Roskilde

E-mail: jh@bofinans.dk
Telefon: 20 10 81 09

Kontortider:
Man-fredag: 8.30 - 16.30

Kontakt mig

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kontakt mig

Jesper Hansen | Indehaver og økonomisk rådgiver
Tlf. 20 10 81 09 | jh@bofinans.dk

Jeg startede BoFinans Rudersdal afdelingen i 2018. Forud for det så stiftede jeg BoFinans i 2006. Min baggrund er økonom fra Handelshøjskolen.

I mange år har jeg rådgivet private såvel som virksomheder inden for områderne privatøkonomi, gældsrådgivning, køberrådgivning, driftsøkonomi og optimering i virksomheder.

Lene Bjerring | Indehaver og økonomisk rådgiver
Tlf. 28 74 86 02 | lb@bofinans.dk

Jeg er bankuddannet og har arbejdet med privat- og erhvervskunder igennem mere end 20 år.

Jeg tilbyder 100% uvildig rådgivning til dig som kunde og du vil få min fulde opmærksomhed og et stærkt engagement.

Få 1 times gratis rådgivning - Helt uforpligtende

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan BoFinans kan hjælpe dig med dine økonomiske overvejelser, så udfyld denne kontaktformular og bliv kontaktet af Martin. Så kan vi sammen gennemgå mulighederne for din økonomi. Det er helt uforpligtigende at kontakte os, og den første snak koster ikke noget. Vi tager først betaling for dit rådgivningsforløb, hvis vi bliver enige om den rette strategi for din økonomi.

Få kontakt til os

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op af os hurtigst muligt.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Du kan også ringe på 20 10 81 09 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til jh@bofinans.dk