BoFinans Islands Brygge, Ørestad & Hvidovre

Islands Brygge

Kontakt

Wing House
Ørestads Boulevard 73
2300 København S
Telefon: 2484 1432
E-mail: cb@BoFinans.dk

Åbningstider:
Man-fredag: 8.00 - 16.00

BoFinans Islands Brygge, Ørestad & Hvidovre arbejder konstant på at finde den optimale løsning til dig som kunde. Vi skal ikke tage hensyn til andre parter end dig - du er den vigtigste.

Derfor kan du være tryg i de beslutninger, vi sammen finder frem til.

Er du privatkunde eller erhvervskunde, er vi kun et opkald væk – og en snak i telefonen koster ikke noget. I rigtig mange tilfælde finder vi de muligheder, der giver dig en merværdi.

Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende møde hos os. Det gør både dig og os sikre på, at samarbejdet kan give dig merværdi i din økonomi.

Så ring til os på 2484 1432.

Charlotte

Charlotte Bohnsen | Indehaver & Økonomisk rådgiver
Tlf. 2484 1432 | cb@bofinans.dk

Min dagligdag går med at hjælpe private og virksomheder med at få de bedst tænkelige forhold indenfor lån, opsparing, pension og alt, hvad der "koster penge", men som man ikke altid har overblik over.

Jeg har haft hele mit arbejdsliv i den finansielle branche og har således mere end 10 års erfaring med privatkunder, erhvervskunder, kommuner og deres borgere.

Ninette

Ninette Petersen | Økonomisk rådgiver
Tlf. 4174 7820 | np@bofinans.dk

Jeg hjælper dig med at få de bedste lån, rentesatser og gebyrer. Derudover sørger jeg for, at du får overblik og en rigtig god indsigt i din egen økonomi.

Alt dette gør jeg med mine 30 års erfaring i den finansielle branche. Tøv ikke – tag endelig fat i mig uanset hvad du har af ønsker og/eller spørgsmål til din økonomi og dine drømme.