BoFinans Islands Brygge, Ørestad & Hvidovre

Islands Brygge

Kontakt

BoFinans Islands Brygge Ørestad og Hvidovre
Wing House
Ørestads Boulevard 73
2300 København S
Telefon: 24 84 14 32
E-mail: cb@BoFinans.dk

Åbningstider:
Man-fredag: 8.00 - 16.00

BoFinans Islands Brygge, Ørestad & Hvidovre arbejder konstant på at finde den optimale løsning til dig som kunde. Vi skal ikke tage hensyn til andre parter end dig - du er den vigtigste.

Derfor kan du være tryg i de beslutninger, vi sammen finder frem til.

Er du privatkunde eller erhvervskunde, er vi kun et opkald væk – og en snak i telefonen koster ikke noget. I rigtig mange tilfælde finder vi de muligheder, der giver dig en merværdi.

Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende møde hos os. Det gør både dig og os sikre på, at samarbejdet kan give dig merværdi i din økonomi.

Så ring til os på 24 84 14 32. eller send en mail til cb@bofinans.dk

Charlotte

Charlotte Bohnsen | Indehaver & Økonomisk rådgiver hos BoFinans
Tlf. 24 84 14 32 | cb@bofinans.dk

Min dagligdag går med at hjælpe private og virksomheder med at få de bedst tænkelige forhold indenfor lån, opsparing, pension og alt, hvad der "koster penge", men som man ikke altid har overblik over.

Jeg har haft hele mit arbejdsliv i den finansielle branche og har således mere end 10 års erfaring med privatkunder, erhvervskunder, kommuner og deres borgere.

Ninette Petersen | Økonomisk rådgiver hos BoFinans
Tlf. 41 74 78 20 | np@bofinans.dk

Jeg hjælper dig med at få de bedste lån, rentesatser og gebyrer. Derudover sørger jeg for, at du får overblik og en rigtig god indsigt i din egen økonomi.

Alt dette gør jeg med mine 30 års erfaring i den finansielle branche. Tøv ikke – tag endelig fat i mig uanset hvad du har af ønsker og/eller spørgsmål til din økonomi og dine drømme.