Hjælp til bedre økonomi i andelsboligforeningen

Vores uvildige rådgivere står klar med hjælp til bedre økonomi i andelsboligforeningen. Hos BoFinans får I tilknyttet en uvildig rådgiver, som har fokus på jeres interesser og økonomi. På den måde kan vi hjælpe jeres andelsboligforening med at finde den billigste løsning, der er tilpasset jeres økonomiske situation. I kan derfor vide jer sikre på, at I får objektive anbefalinger til, hvad der rent faktisk er den bedste og billigste løsning for jeres andelsboligforening.

Vi handler oftest ud fra princippet om ”no cure; no pay”. Dette betyder, at vi ikke tager betaling for vores rådgivning, hvis vi ikke kan opnå det aftalte mål.

Vores løsninger

Vi tilbyder en bred vifte af skræddersyede økonomiske løsninger til din andelsboligforening. Disse inkluderer blandt andet:

  • Låneovervågning: vi holder løbende øje med renteudviklingen og sørger for at foreningens lån bliver omlagt, hvis det giver mening i forhold til foreningens generelle ønsker.
  • Tjek af lånevilkår: BoFinans tilbyder en gratis gennemgang af jeres lånebetingelser og hvis vi mener, at det kan gøres bedre, indgår vi en samarbejdsaftale, hvor BoFinans prøver at skaffe den optimale finansiering til foreningen. Her kigger vi lånetyper, fast / variabel rente, bidragssatser, gebyrer og rentesatser.
  • Udnytte loftrum: Nogle andelsboligforeninger har haft succes med at sælge loftrum til en entreprenør, som har lavet boliger i loftrummet, som har givet foreningen nyt tag og penge i kassen til glæde for alle. BoFinans hjælper gerne med økonomisk rådgivning i denne proces og kan måske også hjælpe med at finde en køber.
  • Generel optimering af foreningens økonomi: BoFinans hjælper gerne med at få uvildige øjne på foreningens økonomi, for at se på muligheder for optimering.

Hos BoFinans har vi stor erfaring inden for håndtering af andelsboligforeningers økonomi. Vi kan derfor hjælpe jer med uvildig økonomisk rådgivning – uanset om I har en god eller stram økonomi.

Vi er uafhængig af bankers interesse

Ønsker I en uvildig og kompetent rådgivning til optimering af foreningens økonomi, så kontakt os via følgende formular: