Gældsrådgivning med effekt

Er du på jagt efter det rette lån, og ønsker du at optimere din økonomi herigennem? Men har du svært ved at gennemskue, hvad der er den bedste løsning for dig? Så er der gode råd og professionel vejledning at hente hos BoFinans.

Kom forbi til 1 times gratis og uforpligtende gældsrådgivning og analyse af økonomien og oplev på egen hånd, hvordan BoFinans hjælper dig til en sundere økonomi i balance.

Kontakt BoFinans på telefon 70 26 81 09 eller via mail info@BoFinans.dk.

kurssikring

Boligejer – tjen penge på dine lån

Vidste du, at din gældspost kan være et aktiv – hvis du handler korrekt?

Du har mulighed for at tjene penge i form af kontant udbetaling på dit lån eller reducere din gæld betragteligt. Det kræver dog mange ressourcer, da du skal investere både tid og kræfter i at holde øje med renten og kursen, lave konsekvensberegninger samt omlægge lån på rette tidspunkter. Derfor tilbyder vi en full-service aftale.

Med vores full-service aftale er du sikret

  • Analyse af din økonomiske situation og gældssammensætning
  • Aktiv overvågning af kursen og renten på dit realkreditlån
  • Omlægning af lån med økonomisk gevinst.

Vi kalder det Aktiv Gældspleje – og med dette produkt får du både grundig gældsrådgivning og en full-service aftale fra BoFinans, så du kan slippe for at bekymre dig om renter og kurser.

Du modtager løbende vores anbefalinger til omlægning af dit lån, der giver dig økonomisk sikkerhed og flere penge mellem hænderne. Alle rabatter tilfalder naturligvis dig. Du skal blot bekræfte omlægningen – så sørger vi for resten. Nemt, enkelt og rentabelt.

Læs mere om dine gevinster ved omlægning af lån.

Skal du købe ny bolig?

Hvis du har været i banken for at høre om dine muligheder for finansiering af en fast ejendom, står du måske tilbage med flere spørgsmål end svar. Fortvivl ej. Hos BoFinans får du svar.

Læs mere om køberrådgivning og find ud af, hvordan du sikrer dig det bedste lån som ny boligejer.

Få konkrete svar og ro i sjælen

Er du boligejer, og ønsker du at refinansiere din bolig med økonomisk gevinst for øje? Så modtager du hos BoFinans uvildig gældsrådgivning, der varetager dine interesser bedst.

Du får konkrete svar på dine spørgsmål samt erfaren og professionel gældsrådgivning. Det giver dig de bedste forudsætninger for at vælge de rette realkreditlån, der giver dig:

  • Mere luft i økonomien
  • Beskyttelse af friværdien i din bolig
  • En tryg nattesøvn uden bekymringer om din boligøkonomi.

Få tryghed i økonomien og få lagt en professionel strategi, der sikrer dig det fulde overblik samt kursgevinster.

En frisk start med gældsrådgivning

Få viden og indsigt i dit lån. Bliv klædt på til at vælge det rette lån i din situation, og spar tid og penge med gældsrådgivning og Aktiv Gældspleje fra BoFinans.

Er det på tide at optimere din økonomi? Så kom forbi til 1 times gratis rådgivning, hvor vi gennemgår din økonomi og vejleder dig til den mest rentable løsning.

Overvejer du at få tjekket din økonomi, så har du mulighed for at danne et hurtigt overblik for dig selv og rådgiveren, ved at prøve vores online økonomitest. Rådgiveren vil så gennemgå dine indsendte data og give dig et gratis og uforpligtende opkald, hvor i sammen vurderer, om der kan være økonomisk gevinst for dig ved få Gældsrådgivning.

Ønsker du yderligere information om vores service inden for rådgivning om gæld og lån, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 26 81 09, mail info@BoFinans.dk eller via vores kontaktformular.

Få 1 times gratis rådgivning - Helt uforpligtende

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vores kyndige rådgivere kan hjælpe dig med dine økonomiske overvejelser, så udfyld denne kontaktformular. Vi finder den rådgiver som bedst matcher din situation. Så kan I sammen gennemgå mulighederne for din økonomi. Det er helt uforpligtigende at kontakte os, og den første snak koster ikke noget. Vi tager først betaling for dit rådgivningsforløb, hvis vi bliver enige om den rette strategi for din økonomi.

Få kontakt til en rådgiver

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op af en rådgiver hurtigst muligt.

Du kan også ringe på 70 26 81 09 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til info@bofinans.dk,