Forhåndslån

Skal du bygge om eller renovere boligen? Eller skal der laves forbedringer på den bolig, du er i færd med at købe? Så har du brug for en mellemfinansiering. Her er der to muligheder. Du kan enten tage et forhåndslån via et realkreditinstitut eller et byggelån via banken. Men hvordan ved du, hvad der er den rette løsning for dig?

Det er vigtigt, at du undersøger, hvilken finansieringsmodel der er mest rentabel for dig – og det hjælper BoFinans dig med.

Bestil tid til 1 times gratis analyse og rådgivning, hvor vi giver dig indblik i dine muligheder med et forhåndslån. Hør samtidig mere om mulighederne for at optimere hele din lånesammensætning. Ring tll os på telefon 70 26 81 09 eller mail info@bofinans.dk.

Forhåndslån eller byggekredit?

Om du skal vælge et forhåndslån eller byggekredit, er der flere faktorer, der afgør.

Ofte er et forhåndslån den mest rentable løsning, men det afhænger af det enkelte byggeprojekts form og formål. I begge tilfælde vil dit lån blive udbetalt, ud fra en vurdering af hvad boligen er værd, når projektet er færdigt. Desuden vil realkreditinstituttet eller banken – som en ekstra sikkerhed for lånet – få pant i ejendommen.

Der er mange forhold at tage højde for, og du risikerer at miste det økonomiske overblik og derfor træffe nogle forkerte beslutninger, som koster dig unødigt mange penge.

Vælger du BoFinans som din personlige rådgiver, tager vi alle forhold taget med i betragtning, og du modtager økonomisk rådgivning, der sikrer helheden i og fremtiden for din økonomi.

Læs mere om økonomisk rådgivning her.

Sikre din fremtidige boligøkonomi

Hos BoFinans modtager du en økonomisk vurdering af dit planlagte byggeprojekt. Vi hjælper dig med at finde ud af, om det er en investering, der er finansierbar og rentabel på længere sigt. Det vil den eksempelvis være, hvis din investering matcher boligens efterfølgende værdi ved et eventuelt salg.

Udover en professionel vurdering af din investering får du også personlig rådgivning med henblik på den mest passende finansiering af byggeprojektet. Det giver dig en strategi, hvor du undgår dyre låneomkostninger og i stedet sikrer dig en finansiering med gevinstpotentiale.

Med den rigtige strategi sikrer du således din fremtidige boligøkonomi.

Ønsker du at finde ud af, om et forhåndslån er den rette løsning for dig? Eller er du interesseret i at høre mere om dine muligheder med økonomisk rådgivning fra BoFinans?

Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 70 26 81 09, skrive en mail info@bofinans.dk eller kontakte os via vores kontaktformular, som du finder i højre side.