Egedal & Fr. Sund

BoFinans Egedal & Fr.sund

BoFinans Egedal
& Fr.sund

Egedal Centret 69, 1 sal.
3660 Stenløse
Telefon: 31 41 86 84
E-mail: pje@bofinans.dk

Åbningstider:
Man-fredag: 8.30 - 16.30

Besøg os på Facebook

Hos BoFinans finder du den 100% uvildige rådgiver – Vi arbejder KUN for dig

  • Skal du købe ejendom, så få professionel hjælp til den rette finansiering og til gode priser
  • Få god sparring om din privatøkonomi og gæld
  • Er økonomien og rudekuverterne vokset dig over hovedet, kan vi hjælpe dig på rette spor
  • Overvågning af kreditforeningslån for både private og virksomheder - tjen penge på dine lån
  • Virksomhedsoptimering – vi hjælper dig med at forbedre bundlinjen med os som økonomisk sparringspartner

Det første møde er altid gratis og uforpligtende. Vi starter kun et samarbejde op med dig, hvis vi er sikre på, at det giver dig merværdi og målbare økonomiske fordele.

Udfyld kontaktfeltet til højre, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi - eller ring på 31 41 86 84

Palle Jensen | Direktør og økonomisk rådgiver
Tlf. 31 41 86 84 | pje@bofinans.dk

Jeg startede BoFinans Egedal & Fr.sund den 1.april 2016. Min baggrund er næsten 30 år i bank verdenen, hvor jeg har beskæftiget mig med alt fra boligrådgivning, investeringsrådgivning, afdelingsdirektør og erhvervskunder, så jeg har en god bred viden til at kunne rådgive dig bedst muligt.

Overfor virksomheder har jeg god erfaring med finansiering, økonomi, salg, ledelse, og så har jeg mange gode kreative idéer til at løse problemer.

Find mig på LinkedIn

Mette Bjørkholm | Økonomisk rådgiver
Tlf. 31 41 63 54 | mette@bofinans.dk

Jeg er uddannet bankrådgiver og tidligere erfaring fra en inkassoafdeling. Min passion er at hjælpe kunderne med at finde de bedste løsninger og skabe overblik og tryghed omkring økonomien. Jeg sætter mig grundigt ind i din situation og rådgiver ud fra, hvad jeg selv ville gøre i din situation. Mit speciale er indenfor bolig, pension og investering.

Find mig på LinkedIn