Det får du

Det får du hos BoFinans

Mere luft i økonomien. Lån, du tjener penge på. En økonomi under kontrol. Lyder det som noget for dig?

Hos BoFinans er der fokus på optimering af din samlede økonomi. Gennem uvildig økonomisk rådgivning får du et økonomisk overblik samt professionel hjælp til at skabe mere råderum i din økonomi – både på kort og lang sigt.

Kontakt os på telefon 70 26 81 09 eller mail info@bofinans.dk, og benyt dig af vores tilbud om en tid til 1 times gratis analyse og rådgivning, hvor du får et overblik over mulige økonomiske gevinster.

Oplev de kontante gevinster

Du modtager en samlet analyse af den overordnede økonomi og sammensætning af gældsposter samt rådgivning med fokus på; dine muligheder på markedet, den billigste løsning nu og fremover samt det største gevinstpotentiale.

Med udgangspunkt i din nuværende økonomi får du således tilrettelagt en realistisk strategi, som passer til dine ønsker og mål for fremtiden.

Det får du hos BoFinans:

  • Overblik over økonomi og optimeringsmuligheder
  • Lang- eller kortsigtet strategi efter behov
  • Struktur på økonomien
  • Indblik i rentable investeringsmuligheder
  • Indsigt i dine omkostninger
  • En målrettet budgettering
  • Og meget mere.

Hovedfokus ligger på din langsigtede økonomiske position, hvor vi foretager en vurdering af din relation til bank eller realkreditinstitut samt gennemgår dine investeringsovervejelser og -muligheder for at opnå kontante gevinster og rentebesparelser.

Kom tvivlen til livs og få tryghed i økonomien

Er økonomi en uoverskuelig størrelse? Eller ønsker du at undersøge, om der er skjulte økonomiske gevinster at hente for dig i eksempelvis din lånesammensætning?

Hos BoFinans modtager du økonomieksperters konkrete svar og anbefalinger, der klæder dig bedst muligt på til situationer vedrørende:

Det giver dig de bedste forudsætninger for at træffe de rette valg for dig og din økonomi.

Garanti for økonomioptimerende rådgivning

Med uvildig rådgivning er du sikret konkurrencedygtige vilkår på markedet. Samtidigt går alle fordele, rentebesparelser og mulige økonomiske gevinster fra långiver eller –formidler til dig.

Det er – med andre ord – udelukkende dine interesser, der er i centrum. Vi tager derfor kun din sag, hvis vi kan se, at du har mulighed for at opnå betydelige fordele og kontante gevinster. Det er din sikkerhed for en rentabel investering.

Kontakt BoFinans på telefon 70 26 81 09, mail info@bofinans.dk eller via vores kontaktformular her på siden, og styrk din økonomiske situation i dag.