BoFinans Kundehistorier - Andelsboligforeninger

Står jeres andelsboligforening i en situation, hvor i mangler uvildig rådigvning? BoFinans har meget erfaring med at hjælpe andelsboligforeninger med deres økonomi. Her på siden kan du finde kundehistorier, hvor BoFinans har hjulpet andelsboligforeninger videre med deres økonomi. I fællesskab med andelsboligforeninger har vi fundet skræddersyede løsninger til at forbedre foreningernes økonomi. Vil I hellere vide mere om, hvordan vi kan hjælpe netop jeres forening, så Kontakt os allerede i dag for en gratis og uforpligtende snak om jeres forenings økonomi.

 

Andelsboligforeningen Vester 2006 sparer 110.000 kroner årligt

BoFinans hjalp Andelsforeningen Vester 2006 til en besparelse på hele 110.000 kroner årligt gennem projektfinansiering og bankskift, da de havde brug for omlægning af deres økonomi.

Læs mere

BoFinans hjalp andelsboligforening ud af finanskrisen

Ovenpå finanskrisen i 2008 kom ’’A/B Frydendal’’ i økonomisk knibe. Deres udvej blev at kontakte BoFinans, hvilket viste sig at være særdeles fordelagtigt for dem.

Læs mere

Få 1 times gratis uvildig rådgivning - Helt uden forpligtelser

Hvis du gerne vil høre mere om hvordan vores kyndige rådgivere kan hjælpe dig med dine økonomiske overvejelser, så udfyld denne kontaktformular. Vi finder den rådgiver som bedst matcher din situation, og I kan sammen gennemgå mulighederne for din økonomi. Det er helt uforpligtigende at kontakte os og koster ikke noget. Du får tværtimod muligheden for at finde betydelige besparelser i din økonomi. 

Bliv kontaktet af en af vores dygtige uvildige rådgivere

Når du trykker ‘Kontakt mig’, accepterer du samtidig, at BoFinans må kontakte dig på enten e-mail eller telefon.