Aalborg

Din Uvildige Rådgiver

BoFinans Aalborg yder 100% uvildig økonomisk rådgivning og vi arbejder KUN for dig. Ved at vælge en uvildig rådgiver, er du sikret at rådgivningen udelukkende gives ud fra dine interesser - og ingen andres.

Hos os er kunden altid i centrum. Derfor kan du have tillid til, at vi tager din situation seriøst, og at vi behandler din sag med engagement og respekt.

Vi arbejder ud fra No Cure - No Pay princippet. Det betyder at du får garanteret værdi for pengene. Det første møde er altid gratis og uforpligtende, og vi starter kun et samarbejde med dig, hvis at det kan give dig og din familie målbar merværdi i din økonomi.

Kontakt

Porsvej 2
9000 Aalborg

E-mail: mj@bofinans.dk
Telefon: 20 16 35 52

Kontortider:
Man-fredag: 8.30 - 16.30

Kontakt mig

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kontakt mig

Martin Jørgensen | Økonomisk rådgiver & Indehaver
Tlf. 20 16 35 52 | mj@bofinans.dk

Min baggrund er en økonomiuddannelse fra Aalborg Universitet. suppleret med en projektleder- og digitaliseringsuddannelse. Jeg har arbejdet i en årrække som økonom og mellemleder i private virksomheder og offentlig administration, primært med rådgivnings-, analyse- og økonomiopgaver indenfor driftsøkonomi og optimering.

Få 1 times gratis rådgivning - Helt uforpligtende

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan BoFinans kan hjælpe dig med dine økonomiske overvejelser, så udfyld denne kontaktformular og bliv kontaktet af Martin. Så kan vi sammen gennemgå mulighederne for din økonomi. Det er helt uforpligtigende at kontakte os, og den første snak koster ikke noget. Vi tager først betaling for dit rådgivningsforløb, hvis vi bliver enige om den rette strategi for din økonomi.

Få kontakt til Martin

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op af Martin hurtigst muligt.

Du kan også ringe på 20 16 35 52 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til mj@bofinans.dk