Andreas sparer nu 4.000 kr. om måneden

Andreas blev af en veninde sat i kontakt med Charlotte Bohnsen fra BoFinans Køge & Stevns, for at få lavet et ØkonomiTjek af en uvildig rådgiver.

Efter blandt andet at have kigget Andreas' boliglån, realkreditlån og billån igennem, fandt Charlotte en besparelse i Andreas' økonomi på omkring 4.000. kr om måneden. "Det synes jeg personligt er rigtig mange penge selv"

"Jeg som person har ikke styr eller indblik i alle de bidragssatser, hvad der er besparelser, hvad kurser lån ligger i og alle de ting. Så jeg tænkte, at jeg ville hellere kontakte en, der har styr på tingene og lade dem se på det istedet for mig selv. Jeg ville aldrig kunne have fundet frem til det her selv" fortæller Andreas, der nu har fået mere luft i økonomien.

Tror du også, at du betaler for meget? Lad Charlotte hjælpe dig. Få økonomiske gevinster med uvildig økonomisk rådgivning fra BoFinans Køge & Stevns. Få 1 times gratis uforpligtende gældsrådgivning og analyse af din økonomi.

Kontakt Charlotte allerede i dag på 24 84 14 32 eller send en mail til cb@BoFinans.dk. Oplev derefter på egen hånd, hvordan Charlotte hjælper dig til en sundere økonomi i balance.

Få 1 times gratis rådgivning - Helt uforpligtende

Vil du vide mere om ØkonomiTjek? Eller måske du gerne vil snakke med en rådgiver om noget helt andet? Så udfyld kontaktformularen til højre og bliv ringet op til en uforpligtende snak med en rådgiver.

Charlotte Bohnsen

Partner og økonomisk rådgiver hos BoFinans

Få kontakt til en rådgiver

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op af en rådgiver hurtigst muligt.

Du kan også ringe på 70 26 81 09 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til info@BoFinans.dk,