Andelsboliglån

Andelsboliglån

Hos BoFinans står vi klar til at hjælpe og rådgive dig omkring køb og lån til andelsbolig. Vi har stor erfaring på området og giver uvildig rådgivning, hvilket sikrer dig de bedste og billigste løsninger, der passer til din situation.

At købe en andelsbolig er lidt kompliceret, fordi man køber reelt en ejerandel i en udlejningsvirksomhed og får brugsret til en af boligerne, det betyder at man skal gennemgå foreningens økonomi grundigt inden et køb.

Da der ofte er kø for at købe en andelsbolig, så skal beslutningen ofte træffes meget hurtigt og det matcher meget dårligt med, at der faktisk er mange ting der bør undersøges før et køb og det kræver erfaring med at læse regnskaber m.m.

BoFinans hjælper andelshavere med at gennemgå foreningens økonomi og efterfølgende forhandler en god finansiering på plads, så man som køber kan have lidt mere ro i maven.

BoFinans er den rette samarbejdspartner, når du har brug for uvildig rådgivning af mulighederne inden for andelsboliglån. Kontakt os via formularen nedenfor, hvis vi skal hjælpe dig med rådgivning om det bedste lån til andelsbolig, der kan rykke dig ét skridt nærmere boligdrømmene.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os allerede i dag på telefon 22 98 01 78 eller mail info@bofinans.dk og hør mere om, hvordan vi hjælper dig i dit valg af ejendomsfinansiering. Husk møde er altid gratis og uforpligtende.

Kontakt os