Aalborg

Din Uvildige Rådgiver

BoFinans Aalborg yder 100% uvildig økonomisk rådgivning og vi arbejder KUN for dig. Ved at vælge en uvildig rådgiver, er du sikret at rådgivningen udelukkende gives ud fra dine interesser - og ingen andres.

Hos os er kunden altid i centrum. Derfor kan du have tillid til, at vi tager din situation seriøst, og at vi behandler din sag med engagement og respekt.

Vi arbejder ud fra No Cure - No Pay princippet. Det betyder at du får garanteret værdi for pengene. Det første møde er altid gratis og uforpligtende, og vi starter kun et samarbejde med dig, hvis at det kan give dig og din familie målbar merværdi i din økonomi.

Kontakt

Telefon:
41 61 41 20 | 28 71 07 26

E-mail:
aalborg@bofinans.dk

Kontortider:
Man-fredag: 8.30 - 16.30

Kontakt os

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kontakt mig

Torben Kristensen | Økonomisk rådgiver & Indehaver
Tlf. 41 61 41 20 | tkr@bofinans.dk

Jeg er uddannet bankrådgiver og har en HD. 2 del fra Aarhus Universitet.
Min rådgivning har været indenfor områderne boligrådgivning, investeringsrådgivning og pension. Jeg har en bred viden i den finansielle sektors muligheder og kan derfor finde den rette løsning til dig og din familie.

Søren Kaad Faurschou | Økonomisk rådgiver & Indehaver
Tlf. 28 71 07 26 | skf@bofinans.dk

Jeg har en baggrund som bankrådgiver og er uddannet HD 2. del fra Aarhus Universitet.
I min rådgivning lægger jeg stor vægt på uvildighed og at have kunden i centrum. Udgangspunktet ligger i kundens ønsker og behov for nærværende og fremtiden.

Få 1 times gratis rådgivning - Helt uforpligtende

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan BoFinans kan hjælpe dig med dine økonomiske overvejelser, så udfyld denne kontaktformular og bliv kontaktet af en rådgiver. Så kan vi sammen gennemgå mulighederne for din økonomi. Det er helt uforpligtigende at kontakte os, og den første snak koster ikke noget. Vi tager først betaling for dit rådgivningsforløb, hvis vi bliver enige om den rette strategi for din økonomi.

Få kontakt til en rådgiver

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op af en rådgiver hurtigst muligt.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Du kan også ringe på 28 71 07 26 hverdage 8:30 - 16:30
eller sende en mail til aalborg@bofinans.dk